Utelešenje Notranje Svečenice z Izis in Marijo Magdaleno

Draga Ženska, si pripravljena stopiti v svojo Sveto Žensko Moč in utelesiti svojo Notranjo Svečenico, svojo Notranjo Luč?

Potem je naše Žensko druženje zagotovo Zate.

Vabim te na izjemno transformativno delavnico Utelešenje Notranje Svečenice, kjer bomo ob obrednem pitju kakava  energijsko odprle in podprle naša srca. Kakav je močna sveta rastlina in skupaj z Izis in Marijo Magdaleno nam bo pomagal pri odpravljanju  čustvenih  blokad, ki nam ne služijo več; olajšal nam bo odpuščanje sebi in drugim; omogočil nam bo dostop do zasidranih čustev, vzorcev in odvisnosti, ki so zakopane globoko v nezavednem. Obredno pitje ceremonialnega kakava povzroči , da se naša srce prijetno ogreje.

Ko aktiviraš svoje Božanske kode Svetlobe in stopiš na pot Izis in Marije Magdalene, boš deležna Božanske podpore, da:

 • Aktiviraš svojo Sveto Žensko moč, Resnico in Samozaupanje;
 • Globoko ozdraviš rane in se razširiš v svojo največjo svetlobo in božanskost;
 • Prebudiš moč maternice in ženske esence (Moč manifestacije);
 • Aktiviraš svojo božansko ustvarjalnost in vibracijo;
 • Se uskladiš s svojo dušo, višjim jazom in ženskimi darovi na globlji ravni, da boš lahko aktivirala svoj Božanski namen in usodo.

Če si pripravljena stopiti na pot Utelešanje svoje Notranje Svečenice, te bom z Izis in Marijo Magdaleno vodila in podpirala korak za korakom na poti tvojega božanskega mojstrenja.

Na tem posvečenem potovanju te bom vodila skozi 7 ključnih kod učenja in posvetitev, da bi prebudila tvoje žensko srce in v Tebi aktivirala kode Svete Ženske Modrosti.

To potovanje sem ustvarila kot proces utelešenja korak za korakom, da vam pomagam, da se povežete z rodovno linijo Izis in Marije Magdalene in posledično  s tem prebudite svojo Notranjo Svečenico.

Skupaj bomo naredile:

 • Posvetitev Izis in Marije Magdalene
 • Aktivacija korenin prebujenja
 • Prenos Svetlobnih kod Izis in Marije Magdalene
 • Uravnovešanje ženske osi: maternica-srce-grlo-tretje oko
 • Povezava s kozmično zavestjo preko maternice
 • Utelešenje tvoje Notranje Svečenice z Izis in Marijo Magdaleno
 • Prenos in aktivacija božanskega mojstrstva z Izis in Marijo Magdaleno

Če si pripravljena, da prebudiš svojo esenco Svečenice, utelesiš svojo božansko žensko moč, globoko zdraviš svojo dušo, postaneš soustvarjalka in močna manifestatorka ter stopiš na pot božanskega mojstrstva … potem dovoli, da te ob zaključku leta povabim na izjemno transformativno delavnico Utelešenje Notranje Svečenice z Izis in Marijo Magdaleno, kjer bomo čistile staro in se polnile z novo energijo, ki jo potrebujemo za kreacijo in manifestacijo.

Da Me, Božanske Ženske, lahko manifestiramo svoje sanje, je pomembno, da odločitev in cilje sprejemamo iz svoje Notranje Svečenice, ki je naš steber notranje moči in vodstva.

Pomembno je, da se odločamo iz svoje duše in ne iz uma. Sedež naše, ženske duše in moči pa leži v globinah naših maternic.

Zato pridi in stopi na pot tvoje Notranje Svečenice v vsej njeni moči, lepoti in Svetlobi.

In dovoli si, da manifestiraš leto, ki prihaja iz tvoje Notranje Svečenice, iz tvoje Ženske duše.

Kdaj:

Nedelja, 19.11.2023 od 9.10 do 16.30 ure – Skupina je polna.

Dodatni termin:  Nedelja, 17.12.2023 od 10:00 do 17:00 ure – Skupina je polna, prijava ni več možna

Cena: 199,00 eur

Ob prijavi je obvezna akontacija v višini 50,00 na TRR: odprt pri NLB d.d.: SI56 0204 2100 0365 315; ARIANA, Gordana Yra Lesjak s.p., Gorenjska cesta 1A, Mengeš, preostalo razliko pa najkasneje do 16.11.2023

Namen plačila: Akontacija Utelešenje Svečenice

Znesek: 50,00 eur

Ali celoten znesek za delavnico: 199,00 eur

Namen plačila: Utelešenje Svečenice