INDIVIDUALNI READING

Individualni reading poteka v obliki prijetnega pogovora skozi vodstvo mojih in vaših vodnikov. Vodstvo, ki ga nudijo angeli, Samorogi, Mojstri … prihaja v obliki predlogov in nekih nepričakovanih usmeritev. To kar vam vodniki na tem svetovanju nudijo je, da vam poskušajo “odpreti oči” in “dušo”, da vidite stvari in dogodke tudi iz druge perspektive.

Predvsem si želijo, da dosežete svoj polni potencial in da najdete moč za potrebno spremembo v vašem življenju, ki pa se nahaja znotraj vas. Saj veste, samo Vi ste ustvarjalec svoje usode in svoje resničnosti.

Reading poteka skozi pogovor, iskanje odgovorov na najrazličnejša vprašanja. Ta vprašanja so lahko povezana z vašimi partnerskimi odnosi, poslovnimi odnosi, kariero, družino, zdravjem,…

Vmes  vam naredim Veliko Runsko Kolo, s katerim vas seznanim s smernicami za eno leto. To je letni pregled po mesecih (povem vam kateri meseci so bolj primerni za neko aktivnost, kateri manj, opozorim vas na morebitna neugodna obdobja, …) .

Reading ni napovedovanje prihodnosti, daje pa vam usmeritve po katerih se lahko ravnate.

Z individualnim readingom boste dobili vpogled v:

  • Vaš notranji jaz
  • Finančno stanje (denar, materialno stanje)
  • Dom in družina
  • Zdravje
  • Kariera
  • Partnerski in poslovni odnosi
  • Vsakdanje življenske situacije

Z readingom vam skupaj z vodniki pomagam, da se boste lažje odločili na razpotjih; lahko boste prepoznali zakaj se vam dogajajo določene stvari v življenju, zakaj ne morete napredovati na nekem področju,…

Vendar pa, edini, ki lahko spremenite potek vašega življenja ste VI. Vi ste tisti, ki se boste dokončno odločili po kateri poti boste stopali, saj imate svobodno voljo.

Prijave na: gordana@notranjasvetloba.com

Reading traja 2 uri (120 min).

Prispevek: 170 eur.

Kako poteka individualni reading preko spleta?

Po prijavi na : gordana@notranjasvetloba.com   vas kontaktiram in sporočim možne termine ter se dogovorimo za vaš termin.

Ob dogovorjenem terminu se dobimo preko spleta. V primeru zamude in/ali tehničnih zapletov z vaše strani odgovarjate sami. To ni vzrok za morebitno podaljšanje ali prestavljanje termina. V kolikor pride do tehničnih zapletov na naši strani, pa bomo individualni reading podaljšali oz. prestavili.

Individualni reading preko spleta traja 2 uri (120 min).

Prispevek 170 eur.