Kristalna energijska masaža

Imate radi kristale? Se radi masirate in razvajate? Potem je kristalna energijska masaža kot nalašč za vas!

Kristalna energijska masažaPoskrbite za svojo sprostitev in razvajanje! S kristalno energijsko masažo vam sprostimo napete mišice, lajšamo stres, pomagamo uravnotežiti energijska telesa, …. skratka poskrbimo za vas, zmasiramo vam telo in obraz.

Lepota je odraz notranje harmonije. Ko smo v ravnovesju izžarevamo t.i. notranjo lepoto. Zato drži trditev, da nas masaže in različni tretmaji, ki spodbujajo dobro počutje, naredijo lepe, saj razkrijejo našo pravo – notranjo lepoto.

To notranjo lepoto lahko prebudimo s kristalno energijsko masažo. Z njo si pomagamo doseči fizično, čustveno in duhovno dobro počutje saj so telo, um in duh povezani. Karkoli dobro vpliva na telo, dobro vpliva tudi na um in duha ter seveda obratno. S kristalno energijsko masažo uporabimo holistični (celostni) pristop za doseganje dobrega počutja.

V kolikor pa imate kakšno »težavico«, kot je npr. bolečina v križu pa se posvetimo tudi tej »težavici« in poleg kristalne energijske masaže ponudimo tudi kristalno refleksno masažo. Kristalno refleksno masažo lahko izvedemo tudi samo za razvajanje saj na ta način stimuliramo večino vašega telesa kar pripomore k splošnemu občutku dobrega počutja.

Pri kristalni energijski masaži in kristalni refleksni masaži združimo pozitivne učinke masaže in refleksne masaže na eni strani in globoke učinke, ki jih imajo kristali na vzrok težav na energijskem nivoju na drugi strani (od stresa in napetosti do različnih energijskih blokad). Na ta način veliko bolj učinkovito lajšamo marsikatero težavo, saj delujemo tako na fizičnem nivoju (masaža, refleksoterapija) kot tudi na energijskem, kjer s pomočjo ustreznih kristalov odstranimo morebitne blokade in ponovno vzpostavimo energijsko ravnovesje. Hkrati pa kristali prenesejo svojo informacijo oz. »informirajo« tekočino v celicah tkiva, ki ga masiramo, kar spet pripomore k dobremu počutju. Namen takega tretmaja ni samo kratkotrajno olajšanje temveč tudi to, da se določena težava, z rednimi tretmaji, trajno oz. vsaj dolgoročno odpravi.

Na voljo so naslednje masaže:

  • Kristalna energijska masaža celotnega telesa (roke, noge, trup in obraz);
  • Kristalna energijska masaža telesa (brez masaže obraza);
  • Kristalna energijska masaža obraza.

Kristalna energijska masaža celega telesa (roke, noge, trup in obraz) traja 90 min. Izbirate lahko med masažo za razvajanje, sproščanje in/ali za regeneracijo. Cena 80 eur.

Kristalna energijska masaža telesa (brez masaže obraza) traja 60 min. Izbirate lahko med masažo za razvajanje, sproščanje in/ali za regeneracijo. Cena 65 eur.

Kristalna energijska masaža obraza traja 30 min. Cena 35 eur.

Za več informacij in/ali naročanje na masažo, izpolnite spodnji obrazec: