Izdelava talismanov in amuletov

Izdelava talismanovTalismani so umetno ustvarjeni predmeti katerih naloga je, da tistemu, ki ga nosi pomagajo oz. ga podpirajo pri doseganju nekega cilja ali, v primeru amuleta, da ga pomaga zaščititi pred določeni negativnimi vplivi.

Talismane in amulete zasledimo že v prastarih kulturah od Atlantide, Egipčanov, Aztekov, Inkov, Majev pa vse do vzhodnjaških kultur na ozemljih današnje Kitajske, Indije, Japonske, kakor tudi na področju Afrike in Avstralije. Talismane najdemo tudi na ozemlju sedanje Evrope (mogoče najbolj znani so nordijske rune). Ne glede na to, kje so talismani nastajali, pa najdemo točke, ki so skupne vsem talismanom, ki so bili kdaj koli ali kjerkoli narejeni.

Talismane so izdelovali za vsako nalogo posebej. Za izdelavo talismana so imeli univerzalen sistem, pravila izdelave pa so bila strogo varovana. To znanje se je prenašalo iz učitelja na učence, ki so bili zaobljubljeni k molčečnosti. Mnogi svečeniki so za izdelavo talismanov in/ali amuletov in komunikacijo z učenci uporabljali tajno pisavo, torej dodatno kodo, ki jo je bilo potrebo razvozlati. Dejstvo je, da so mnogi simboli starejši od pisave, zato nam lahko ena črtica ali linija v njem pove več kot pa besede.

Kaj je talisman ?

Talisman je umetni predmet, ki je simbolične narave in se uporablja kot neke vrste »zgoščevalec in/ali »stroj«, ki, glede na namen s katerim so bili izdelani, spreminjajo in preusmerjajo določene oblike energije.

Talisman deluje aktivno – izzove spremembe v lastniku in njegovi okolici in skozi spremembo pritegnejo želene lastnosti oz. pomagajo pri določenih opravilih oz. izpolnitvi določenih želja. Pravi magijski talisman je podoben bateriji, ki se sama polni.

Ena od prednosti talismana je v tem, da je avtomatski mehanizem – če ga dobro naredimo in ga napolnimo z ustrezno energijo, ter mu prepustimo, da izvaja svoje delovanje. Tak talisman se sam polni in deluje v smeri izpolnitve namena, za katerega je bil narejen.

Talismane ne smemo zamenjati z amuleti, ki so po svoji naravi pasivni.

Kaj je amulet ?

Amulet je magijski predmet, ki ga lastnik nosi z namenom zaščite pred škodljivimi vplivi. Amuleti so lahko univerzalno zaščitni, lahko pa imajo funkcijo zaščite le pred točno določenimi energijami. Amulet je pasivni zaščitnik. Škodljive vplive nevtralizira oz. jih preusmeri.

Za talismane, ki jih izdelujemo, uporabljamo različne simbole in pečate – od pečatov kralja Solomona do pečatov in simbolov, ki so jih uporabljali znani okultisti kot sta John Dee in Aleister Crowley. Tako poskrbimo, da je vsak talisman ali amulet optimalno usklajen z energijo osebe, ki ga nosi, in namenom s katerim je bil narejen in lahko prikličemo energije, ki so najbolj primerne za dosego zastavljenega cilja oz. namena, kar seveda zagotavlja najboljše možne rezultate.

Z uporabo različnih metod izdelave talismanov in amuletov ter kombinacijo nekaterih starodavnih postopkov s postopki, ki so jih uporabljali znani okultisti smo uspeli »združiti« talisman in amulet v eno. Tako izdelan talisman/amulet ima lastnosti obeh in ni več potrebe, da nosite amulet in talisman ločeno.

Talismane in/ali amulete izdelujemo izključno po naročilu, kar pomeni, da so energijsko prirejeni za določeno osebo in za določen namen oz. namene. Ko se enkrat energiji talismana/amuleta in njegovega lastnika uglasita prične talisman podpirati lastnika pri vseh dejanjih, ki jih lastnik naredi za dosego namena oz. cilja za katerega je bil talisman narejen.

Cena Amuleta oz. Talismana od: 133 € dalje

Kontaktirate nas lahko preko spodnjega obrazca:

Izdelava talismanov

Izdelava talismanovIzdelava talismanov in amuletov

Izdelava talismanov