Energijsko čiščenje, zaščita in podpora prostora

Energijsko čiščenje prostoraVse v vesolju je sestavljeno iz energije, tudi snov, saj je že A. Einstein ugotovil, kako lahko materijo spremenimo v energijo in obratno (E=mc2). To pa pomeni, da imajo tudi naše misli in dejanja nek energijski »odtis«. V prostoru, v katerem se zadržujemo dalj časa, lahko včasih drugi začutijo naš »odtis«. Prav tako puščamo v prostoru energijske »odtise« tudi takrat, ko smo jezni, prestrašeni, veseli, … . Vsi ti energijski »odtisi« pa seveda vplivajo na splošno energijsko vibracijo nekega prostora.

Poleg energijskih »odtisov« pa je priporočljivo preveriti tudi prisotnost geopatogenih sevanj – Hartmannove mreže (ta mreža je prisotna povsod, pomembno pa je, da se nad linijami in vozlišči ne zadržujemo dalj časa, npr. spanje). Veliko večje težave pa ta mreža povzroča, ko se na določenih točkah poleg Hartmannove mreže nahaja še presečišče Curijeve mreže in/ali vodni tokovi. Take točke so nevarne za zdravje in daljše zadrževanje nad njimi lahko povzroči resne zdravstvene težave.

Tako kot naše energije vplivajo na energijsko vibracijo prostora, tako lahko tudi energija nekega prostora vpliva na naše počutje in celo na naše zdravje. Sigurno ste že kdaj doživeli, da ste se v nekem prostoru počutili bolje kot v nekem drugem, vendar niste mogli ugotoviti, zakaj. To je tipičen primer vpliva energij prostora na vaše počutje.

Največ negativnih energijskih »odtisov« najdemo v starejših nepremičninah, v tistih nepremičninah, kjer se je izmenjalo več lastnikov, v nepremičninah, kjer je velik pretok ljudi (npr. trgovine, gostinski lokali, hoteli) ter v nepremičninah, v katerih so stanovalci doživeli večje travme.

Zato je smiselno, da poleg fizičnega čiščenja prostora, občasno (npr. ob nakupu nepremičnine) poskrbimo tudi za energijsko čiščenje prostora, v katerem bivamo in v katerem delamo. S tem poskrbimo, da se očistijo negativne, stare in zastale energije ter za prost pretok sveže energije skozi prostor. Že samo z energijskim očiščenjem prostora lahko poskrbimo za boljšo vibracijo energije v prostoru.

Lahko pa storimo še več in po opravljenem energijskem čiščenju poskrbimo še za ustrezno energijsko podporo prostora. Tako lahko za vsak prostor določimo različno energijsko podporo (npr. v dnevni sobi poskrbimo za harmonijo, v študijski sobi za koncentracijo in lažje/boljše učenje, …). Tako poskrbimo, da vam je vaš dom in/ali delovno mesto energijsko »pisano na kožo«.

Seveda pa je potrebno, da na koncu tudi poskrbimo, da prostor čim dlje časa obdrži energijo, ki vas podpira.

Za vse to lahko poskrbimo ter vas naučimo, kako vzdrževati prostor/nepremičnino v optimalnem energijskem stanju.

Če želite izvedeti več o tem nas prosim kontaktirajte preko spodnjega obrazca: