Munay Ki

9 starodavnih Inka ritualov in 13-ti Ritual Maternice

 

Termini:

 1. sobota, 7.5.2022 od 10.00 do 15.00 ure
 2. sobota, 21.5.2022 od 10.00 do 15.00 ure
 3. se bomo dogovorili na delavnici

                 

Kaj je Munay Ki ?

Munay Ki je devet starodavnih Inka ritualov ali veličastnih ključev, ki odklepajo vrata novega sveta in zdravijo ter nadgrajujejo DNK ter so kode za novega človeka – homo luminusa ali prebujenega človeka.

Devet svetih Munay Ki ritualov je bilo do nedavnega dostopnih samo visokim svečenikom ali Varuhom Modrosti. Od leta 2006, ko jih je dr. Alberto Villoldo z blagoslovom poslednjih Inka potomcev  ponesel v svet, pa so na razpolago vsem. Posredovane so  v naš moderni zahodni svet s čistim namenom in kot nuja, da se prebudimo iz začaranega sna in zavestno izstopimo iz stare resničnosti ignorance in nevednosti v novo prebujeno in razsvetljeno resničnost obilja in ljubezni.

Munay Ki prihaja iz Quechua besede, ki pomeni ‘ljubim te’. Munay Ki je devet obredov iniciacije ali ritualov posvetitve, ki te podprejo pri tvojem osebnem razvoju v ‘mojstra in modreca’ in pri sprejetju poslanstva ‘biti Varuh za vso kreacijo’.

Munay pomeni Ljubezen in Ki pomeni Moč.

»Ko bomo spremenili ljubezen do moči, v moč ljubezni, bo svet ozdravljen.«

Munay Ki tako pomeni Moč Ljubezni, kot tudi ‘Ljubim te’ in ‘Bodi Umetnost’.

Munay Ki je devet starodavnih veličastnih ritualov posvetitve in iniciacije. Je pot zdravljenja, magije in čudežev.

Ko doživljaš Munay Ki, lahko občutiš prisotnost in občutek modrosti teh svetlobnih bitij, ki so presekali linearni čas in zdaj bivajo v svetem času, v večnosti, neskončnosti in brezmejnosti, osvobojeni od prijema karme in ponovnega rojstva. Munay Ki očisti tvoje svetlobno energijsko svetlobno polje fizične nesnage, ki so jo pustile pretekle traume.

Ko dvigneš svoj nivo vibracije, bodo ta svetlobna bitja prišla k tebi in te vodila. Poveži se z njimi in zmožen boš ponovno oživeti in priklicati tiste zgodbe, ki jih nikoli nisi doživel direktno, vendar pa so zdaj tudi tvoje.

13-ti ritual Munay Ki – Ritual maternice

Ritual maternice je zelo močan energijski prenos, ki pomaga vzpostaviti naravno ravnovesje ženskega centra kreativnosti/ustvarjalnosti.

Mnogo žensk še vedno v sebi nosi bolečino in zamere svojih mam, starih mam in drugih ženskih prednic. Nekatere od njih še vedno čutijo bolečine iz preteklih življenj ali travmatične izkušnje iz tega življenja – le-te jim preprečujejo občutiti radost in srečo ter jim onemogočajo povezavo z ženstveno energijo v njih. Energija tega rituala pa ponovno aktivira vašo žensko moč.

Ženski duh deževnega pragozda nas opominja in spominja na »staro« modrost/resnico:

Maternica ni namenjena shranjevanju strahu in bolečine;

Maternica je namenjena ustvarjanju in rojevanju življenja.

Sedaj je Čas

Prerokbe starodavnih Američanov govorijo o novem človeku, ki se pojavi na planetu: Homo Luminus, tisti, ki živi osvobojeno od strahu in prebiva v svoji transcendentni, nadčutni naravi, povezan z vsakim in vsem v eno univerzalno ljubezen. Munay Ki so kode za tega novega človeka. Posredovane so bile v obliki energijskih prenosov. Zadnji, deveti ritual »Kreatorja« je bil prvič posredovan leta 2006 na Sveti Gori v Andih.

Po običajih mora aspirant prebiti leta v svetem učenju preden prejme te posvetitve oz. inicijacije. Varuhi Zemlje menijo, da se nahajamo v kritičnem trenutku človeške zgodovine, ko je potrebno prenesti te posvetitve čim večjemu številu ljudi.

Kako bo Munay Ki spremenil moje življenje?

 • Munay-Ki je devet obredov iniciacij. Ta “inicijacija” bo dvignila “tvojo  vibracijo”.
 • Vzpostavil boš globlji stik z dušo. Lažje boš videl “širšo sliko” in imel pogled na življenje iz višje perspektive.
 • Bolj se boš približal temu kar resničnio si: tvoja duša, jaz, višji jaz, tvoja božanskost.
 • Tvoj “življenski namen” bo postal jasen. Sledil boš  temu, kar ti prinaša veselje.
 • Lažje boš dosegel večjo modrost, ljubezen, mir, harmonijo in jasnost.
 • Všeč ti bo, ko boš vedel kdo v resnici si.
 • Z lahkoto boš odvrgel vse navade, ki te ovirajo.
 • Preobrazil se boš na čudovit način in Svet okoli tebe se bo preobrazil na čudovit način.
 • Tvoje življenje bo začelo teči bolj gladko in občutil boš lepoto, ki te obdaja.
 • Resnično se boš zavedal, da je “vse dobro” in ” Raj na Zemlji”  bo lahko tvoja usoda.

Kaj lahko naredim ko prejmem devet ritualov ?

Ti Rituali nam omogočijo, da prevzamemo odgovornost za Zemljo in vso Kreacijo.

Ko Varuh Zemlje podari Munay Ki učencu, dejansko prenese nasledstvo svetlobnih bitij. Ko se posreduje ta energetska informacija, Varuh Zemlje vzpostavi sveti prostor in vgradi vibracijo, ki jo želi posredovati učencu. Te Rituale ne moremo izvajati sami, lahko pa jih po želji prenašamo naprej, enkrat ko jih prejmemo. Učence lahko posvetite v enega, nekaj ali vse Rituale, vendar Pi kamen prejme samo tisti, ki je prejel vseh devet Ritualov.

Pričakuje se, da bodo ti Rituali posredovani naprej čim večjemu številu ljudi, saj skladno s prerokbo, bomo samo tako priča rojstvu novega človeka (Homo Luminus) na planetu in zarji nove civilizacije. Mi smo tisti na katere smo čakali.

Devet Munay Ki ritualov

1. RITUAL ZDRAVITELJA

Povezovanje s Varuhi Zemlje iz preteklosti, ki prihajajo v ta čas in prostor z namenom pomagati ti pri tvojem osebnem zdravljenju. Laika vedo, da imajo veliko spiritualne podpore, ki ti je na razpolago. Ta svetlobna bitja delajo na tebi skozi meditacijo in v času spanja, da ozdravijo rane iz preteklosti, tvoje lastne in od prednikov.

2. RITUAL VEZI ZAŠČITE IN MOČI

Pet energijskih vezi za zaščito, ki so napeljane in prepletene v tvojem svetlobnem energijskem polju in predstavljajo zemljo, zrak, ogenj, vodo in čisto svetlobo, ter delujejo kot filtri ter uničujejo vse negativne energije, ki pridejo po tvoji poti, z namenom, da te te energije hranijo namesto zastrupljajo ali delajo bolnega.

V svetu, napolnjenim s strahom te te vezi oskrbujejo z eksistencialno zaščito.

Elementi in barve za vezi moči:

 • Prva vez med prvo in drugo čakro: Zemlja in črna
 • Druga vez čez tretjo čakro: Voda in rdeča
 • Tretja vez čez četrto čakro: Ogenj in zlato rumena
 • Četrta vez čez peto čakro: Zrak in srebrna
 • Peta vez čez šesto čakro: Duh/Spirit in bela

3. RITUAL HARMONIJE

Pri katerem sprejmeš sedem arhetipov, pralikov v svoje čakre. V prvo čakro sprejmeš arhetip kače, jaguar gre v drugo, kolibri v tretjo in orel v četrto. Trije ‘arhangeli’ so posredovani v zgornje tri; Huscar Inca, Varuh spodnjega sveta in nezavednega je posredovan v peto čakro; Quetzalcoatl, Pernata Kača je Varuh srednjega sveta (tega, v katerem živiš) in gre v šesto; in Pachakuti, Varuh višjega sveta (tvoje nadzavedno) je tudi Varuh časa in gre v sedmo čakro.

Ti arhetipi so poslani v tvoje čakre kot energijska semena. Ta semena kalijo z ognjem, zato moraš narediti številne meditacije z ognjem, da jih prebudiš in jim pomagaš rasti. Nato bodo oni pomagali sežgati fizično nesnago, ki se je nastalila v tvojih čakrah, z namenom, da bodo lahko tvoje čakre sijale s svojo izvorno svetlobo in aktivirale mavrično telo v tebi. Ta ritual ti pomaga spustiti in pustiti tvojo preteklost na način, kot kača zlevi svojo kožo.

4. RITUAL JASNOVIDNOSTI

Skozi ta ritual se posreduje vlakna svetlobe, ki se razširjajo iz tvojega zadnjega dela glave do tretjega očesa in do srčne čakre ter tako prebujajo tvojo sposobnost sprejeti in zaznati nevidni svet. Mnogo študentov iz dr. Albertove šole, so po nekaj mesecih, ko so prejeli ritual JASNOVIDNOSTI, sposobni zaznavati svet energij okoli sebe.

5. VARUHI ČASA

Varuhi časa so bili mojstri starodavnih kamnitih oltarjev, najdenih na svetih mestih vse naokoli po svetu, od Stonehenge do Machu Picchu. Varuhi časa so sposobni priklicati moči teh starodavnih oltarjev in prinesti ravnotežje v svet. Ta ritual je energijski prenos, ki te poveže z Laika v preteklosti.

V soglasju z izročilom so Varuhi časa klicali Sonce, da vzide vsako jutro in zaide vsak večer in s tem zagotovili, da so bili ljudje v harmoniji z Materjo Zemljo, in da so častili pot ženske. Varuhi časa so bile bab’ce, ki so prisostvovale rojstvom in smrti, kot tudi so bile zeliščarke in ‘curanderas’ zdravilke. Na splošno so bile to ženske, ki so bile dobro izobražene o ženskosti zemlje. Ta inciacija začenja proces zdravljenja tvoje notranje ženskosti in ti pomaga stopiti onstran strahu v izkušanje miru tukaj in zdaj.

6. VARUHI MODROSTI

Legende pravijo, da je ta starodavna modrost prebivala v visokih gorah. Z ledom prekriti vrhovi so bili globoko spoštovani kot mesta moči, od Olimpa do gore Fuji in Machu Pichu, kjer se ljudje srečajo z božanskim. Varuhi Modrosti so bili zdravitelji in zdraviteljice iz preteklosti, ki so premagali smrt in stopili izven časa. Delo Varuhov Modrosti je zaščititi zdravilna učenja in jih deliti z drugimi, ko je to primerno. Ta ritual ti pomaga stopiti izven časa in okusiti neskončnost, ter je namenjen zdravljenju tvoje moškosti.

7. VARUHI ZEMLJE

Ta ritual te poveže z arhangeli, ki so varuhi naše galaksije. Varuhi Zemlje, ki oskrbujejo vse življenje na Zemlji, spadajo pod neposredno zaščito teh arhangelov in lahko prikličejo svoje moči, ko je to potrebno, z namenom, da prinesejo zdravljenje in ravnotežje v vsako situacijo. Poznani so po tem, da imajo človeško obliko in so tako veliko kot drevesa. Ritual Varuhi Zemlje ti pomaga naučiti se pot vidca in sanjati svet v bivanje.

8. VARUHI ZVEZD ali ČAS, KI ŠELE PRIHAJA

Ta ritual te zasidra v čas po veliki spremembi, ki se je zgodila konec leta 2012. V soglasju z izročilom, ko sprejmeš ta ritual, se začne tvoje fizično telo razvijati v homo luminusa, proces staranja se upočasni in postaneš odporen na bolezni, ki so te nekoč ranile. Po tem, ko je dr. Alberto Villoldo prejel ta ritual, je opazil, da nič več ne pristopa k dogodkom primarno na fizičnem nivoju. Ko ga je ujel prehlad, je pristopil na energijskem nivoju, in skozi njega je bil prehlad ‘odplaknjen’ v dnevu ali dveh, namesto v tednu ali dveh. Začel je živeti in pristopati k dogodkom, ki so se pojavili v njegovem življenju, na nivoju Duha. Ko sprejmeš ta ritual, takrat pridobiš skrbništvo nad časom, ki prihaja, kot tudi od vseh prihodnjih generacij. Ko sprejmeš ta ritual ravno tako nič več nisi posledica svojih preteklih dejanj, temveč energijo začneš pridobivati iz prihodnosti, in se priklopiš na to, kar šele postajaš, ter se zavedaš, da lahko za svojo novo resničnost izbereš novega sebe, in se v tem fizičnem telesu in tem življenju, preobraziš iz homo sapiensa v homo luminusa.

9.RITUAL KREATOR

Ko sprejmeš to iniciacijo, v sebi prebudiš zavest Bog-Svetlobo in pridobiš skrbništvo nad vso Kreacijo, od najmanjšega zrnja peska do največjega skupka galaksij v vesolju. Ta ritual do nedavnega ni bil dosegljiv na planetu. Četudi so bili posamezniki, ki so dosegli ta nivo iniciacije in prebudili svojo Kristus ali Buda zavest, ta ritual nikoli ni bilo mogoče prenesti iz ene osebe na drugo, vse do danes oz. do nedavnega. Medtem, ko se je prenos Duh-človek zgodil priložnostno, pa prenos človek-človek vse do leta 2006 ni bil mogoč, potem pa je bil prenešen od Inka starešin v Andih ter posredovan človeštvu kot darilo za novo resničnost.

Ker so prvi štirje rituali temeljni in potrebni za osebno zdravljenje, vrstni red ni pomemben, kako jih poklanjaš oz. sprejmeš. Vendar pa je pomembno, da pokloniš/sprejmeš najprej prve štiri, da lahko potem pokloniš/sprejmeš naslednjih pet ritualov, ki jih vedno pokloniš po vrstnem redu, saj se z vsakim sprejetim ritualom, povečujejo odgovornosti v posamezniku. Nekdo, ki ne sprejme prvih štirih ritualov, ne more sprejeti naslednjih pet. Ravno tako ne more nekdo sprejeti osmega ali devetega rituala, če pred tem ni sprejel predhodnih sedem.

13.RITUAL MATERNICE

Ritual maternice je zelo močan energijski prenos, ki pomaga vzpostaviti naravno ravnovesje ženskega centra kreativnosti/ustvarjalnosti.

Mnogo žensk še vedno v sebi nosi bolečino in zamere svojih mam, starih mam in drugih ženskih prednic. Nekatere od njih še vedno čutijo bolečine iz preteklih življenj ali travmatične izkušnje iz tega življenja – le-te jim preprečujejo občutiti radost in srečo ter jim onemogočajo povezavo z ženstveno energijo v njih. Energija tega rituala pa ponovno aktivira vašo žensko moč.

Ženski duh deževnega pragozda nas opominja in spominja na »staro« modrost/resnico:

Maternica ni namenjena shranjevanju strahu in bolečine;

Maternica je namenjena ustvarjanju in rojevanju življenja.

Od žena iz deževnega pragozda smo prejeli 13-ti ritual Munay Ki: Ritual maternice. Ko ga prejmete ga posredujte naprej čim večjemu številu žena.

S tem ritualom bomo ozdravili našo maternico, maternico naših mater, sester in hčera in tako pomagamo tudi pri zdravljenju Matere Zemlje.

Ritual maternice je moderni ritual, ki nam ga je posredovala Marcela Lobos, zdravilka posvečena v zdravilstvo in duhovno tradicijo andov in amazonskega pragozda.

Munay Ki je na zahod razširil Marcelin soprog Dr. Alberto Viloldo. Posvetitve Munay Ki je prejel, ko je kot antropolog preučeval šamanizem v Andih in amazonskem pragozdu.

Zakaj 13ti ritual Munay Ki in ne 10-ti? Čeprav je ritual maternice 10-ti po vrsti od ritualov Munay Ki, je to vendarle ženski ritual in ni potrebno, da sledi vrstnemu redu predhodnih ritualov. Je pa ritual maternice povezan s 13-imi letnimi luninimi cikli, ki so tesno povezani z ženskimi cikli maternice.

Nekaj pogostih vprašanj in odgovorov:

Imela sem histerektomijo, ali lahko vseeno prejmem ritual maternice?

Če so vam odstranili maternico, je še toliko bolj pomembno, da prejmete ta ritual. Na eteričnem nivoju imate še vedno maternico in je pomebno, da se ponovno povežete z njo in povrnete svojo ženstveno moč in modrost. Po prejetem rituali jo negujte vsako prazno luno, da ostranite morebitne »zapise« bolečine in žalosti ter sprejmete radost in sočutje.

Ali lahko prejmem ritual, če sem noseča?

Ta ritual je blagoslov tako za mater kot za otroka. Vendar se kljub temu svetuje pozornost in dodatna nežnost pri podelitvi rituala.

Ali lahko tudi moški prejme ta ritual?

Vse življenje je bilo rojeno iz maternice Zemlje, moški so rojeni iz ženske maternice. Pomembno je, da ženske vedo, da jih moški podpirajo na njihovi poti s tem, da postanejo varuhi življenja na Zemlji.

V kolikor moški čuti, da potrebuje ta ritual in izrazi iskreno željo po prejemu tega rituala, je primerno, da se mu ga podeli. Večinoma so to moški, ki so imeli, ko so še bili v maternici, kako travmatično izkušnjo ali pa imajo oz. so imeli zelo disfunkcionalno razmerje z ženskim aspektom življenja.

Ali lahko moški prisostvuje oz. sodeluje v ritualu maternice?

V kolikor ženske, ki bodisi podeljujejo ali prejemajo ritual začutijo kot primerno povabiti tudi moške k sodelovanju, je to sprejemljivo.

Moški v tem primeru podpirajo ženske med ritualom tako, da pripravijo sveti prostor in jim pomagajo z vzbujanjem občutka varnosti.

Ali se lahko ritual preda na daljavo?

Načeloma da, vendar se vseeno priporoča osebna predaja rituala.

Zakaj so Munay Ki Rituali pomembni ?

Munay Ki, starodavni inkovski rituali, so prenos energije čiste ljubezni, ki v tebi prebudijo notranjega zdravilca in te povežejo s starodavnimi Inka in Laika Varuhi Časa, Zemlje, Zvezd, Modrosti, in Kreatorjem. V tebi aktivirajo tvoje neskončne potenciale samozdravljenja in zdravljenja, okrepijo telepatijo, intuicijo in jasnovidnost, ter premaknejo tvojo zavest v čas po Veliki Spremembi, ali po letu 2012.

Preko 9-ih svetih ritualov se tako tvoje bistvo poravna s sveto geometrijo kozmične popolnosti, da se lahko dvignejo vibracije tvoje biti. Tvoje svetlobno telo se očisti omejitev materije in sprožijo se procesi samozdravljenja.  Munay Ki rituali ti pomagajo stopiti v stik s starodavnimi modrostmi in spomini naših prednikov. Vse to te spomni, kdo v resnici si, in ti pomaga odkriti poslanstvo ter prebuditi tvoje skrite potenciale, da tako lahko postaneš vse, kar si – sokreator nove dobe.  Šele s prebujeno kozmično zavestjo v tebi samem, si ne samo pripravljen vstopiti v t.i. Zlato dobo oz. nov cikel evolucije, temveč jo tudi zavestno in odgovorno sokreiraš, in hkrati omogočaš celotnemu človeštvu, da nadgrajuje vse, kar je do sedaj ustvarilo, da tako lahko vsi skupaj in vsak sam, ponovno vzpostavimo harmonijo življenja na višjem nivoju neskončne kozmične spirale časa. Če se lahko spomniš, da si umetnik in ravno tako umetnost, potem se boš spomnil, da si seme čudeža, in da si že čudež sam. Če lahko narediš majhen premik v sebi, si naredil veliko spremembo za svet!

Velika načela Munay Ki:

Nenasilje – ne škoduj sebi in drugim

Iskrenost – Bodi iskren v svojih besedah in dejanjih

Integriteta –Naj tvoja dejanja govorijo zate

Zmernost – Modro uporabi svojo življenjsko silo

Radodarnost – Podari več kot prejmeš, saj nič na tem svetu ti zares ne pripada

Na  srečanjih boš:

Prejel/a 9 Munay Ki Inicijacij

Prejela 13-ti ritual maternice

 Se naučil/a kako odpreti sveti prostor

 Prejel/a energijsko zaščito in vodstvo

 Povezal/a se boš z Duhom

 Odprl/a boš srce

 Prejel/a globoko zdravljenje

Povezal/a se boš s svojim višjim Jazom

Inicijacije predaja Gordana Yra Lesjak, duhovna učiteljica, zdraviteljica ter raziskovalka starodavnih in sodobnih orakljev.

Prispevek: 300€ za cel tečaj ob plačilu v enkratnem znesku pred začetkom tečaja, ali v treh obrokih po 111 € (prvi in drugi dan prejmete 3 rituale, tretji dan prejmete 4 rituale – še 13ti ritual maternice).

Termini:

 1. sobota, 7.5.2022 od 10.00 do 15.00 ure
 2. sobota, 21.5.2022 od 10.00 do 15.00 ure
 3. se bomo dogovorili na delavnici

Prijavite se preko spodnjega prijavnega obrazca: