Moč intuicije

Termini: 

 • nedelja, 14. in 21.1.2024 od 10.00 do 18.00 ure (z 1-urnim vmesnim odmorom za kosilo)
 • nedelja, 18. in 25.2.2024 od 10.00 do 18.00 ure (z 1-urnim vmesnim odmorom za kosilo)
 • nedelja, 17. in 24.3. 2024 od 10.00 do 18.00 ure (z 1-urnim vmesnim odmorom za kosilo)
 • nedelja, 21.4. in 5.5.2024 od 10.00 do 18.00 ure (z 1-urnim vmesnim odmorom za kosilo)

Danes, ko živimo v nenehno spreminjajočem se okolju in  hitro sprejemamo odločitve, pogosto na osnovi pomanjkljivih ali celo nasprotujočih si informacij in podatkov, postaja INTUICIJA nepogrešljivo orodje za uspešno izpolnitev osebnih sanj in željaza uspešno vodenje podjetjaza prepoznavanje trendov in priložnosti kot tudi pri izbiri in oceni ljudi.

Intuicija pomeni prirojeno ali hipno razumevanje situacije, predmeta ali osebe onkraj moči razuma. Tej sposobnosti pogosto pravimo tudi »šesti čut«. Številna prvobitna ljudstva so moč intuicije poznala že pred srečanjem z zahodno civilizacijo. Pripadniki plemena so bili med seboj intuitivno povezani, njihovo sporazumevanje je bilo spontano, iskreno in pošteno. Žal je naša zahodna civilizacija s svojim načinom življenja intuicijo potisnila na rob. A intuicija je v nas ostala. Intuicija je naš dar, nekaj kar nam lahko pomaga na poti odkrivanja samih sebe. Zato moramo ta dar razvijati, saj tako kot za vsako drugo sposobnost – duševno, telesno ali umsko – tudi zanjo potrebujemo vajo.

Intuicija deluje na podlagi ogromne količine podatkov, ki so jo naše zaznave nabrale v sedanjem in preteklih življenjih, bodisi zavedno ali nezavedno. Ko se znajdemo v neki novi situaciji, je naša podzavest tista, ki najde povezavo med našo trenutno situacijo in različnimi vzorci in izkušnjami iz preteklosti.

Albert Einstein je dejal: » Intuicija je edina zares vredna stvar

Notranji glas komunicira s posameznikom na različne načine. Odvisno od zaznav posameznika. Nekateri slišijo besede, ki jim govorijo, kam naj se usmerijo; spet drugim se pojavi v obliki podob ali simbolov; tretjim v sanjah; spet drugim v mislih in nekaterim prek telesnih občutkov (toplo, hladno, mravljinčenje,…).

Enostavno, a ne ? Kaj pa, ko nas naš notranji glas kritizira, izraža strah ali išče logične razlage ? Kako naj se naučimo razlikovati med notranjim glasom in egom ?

Z razvijanjem  intuicije je tako, kot če razvijate katerokoli drugo veščino. Bolj ko jo uporabljate, bolje vam bo šlo. Z redno uporabo intuicije, boste razvili lastni šesti čut. Le-ta bo postal vaše najbolj zanesljivo vodilo, ki mu boste lahko zaupali in na katerega se boste lahko zanesli v vsaki situaciji.

Intuicija je naš notranji glas. Večinoma je tako tih, da ga preslišimo. Na tečaju se boste naučili, kako pojačati vaš notranji glas, kako ojačati vez s podzavestjo, kajti to je kanal, po katerem podzavestni um pošilja sporočila zavednemu. Intuicija je naš lastni izvor ustvarjalnosti, modrosti in razumevanja. To je naš šesti čut, naš tihi alarm, ki nas opozarja na nevarnosti. In vi se boste naučili, da mu prisluhnete.

Na tem tečaju boste trenirali in razvijali svojo intuicijo. Ljudje imamo različne nadčutne darove, ki smo jih prejeli ob rojstvu. Vendar pa ti darovi niso nekaj samoumevnega, temveč jih je potrebno razvijati in negovati.

PROGRAM tečaja Moč intuicije:

Najbolj znane zunajčutne zaznave:

 • jasnovednost – »jasno vedenje« je sposobnost posedovanja znanja o določenih krajih, ljudeh ali dogodkih, ne da bi dejansko kdaj o teh stvareh kaj slišali, jih videli ali čutili;
 • jasnovidnost – »jasno videnje« je sposobnost zaznavanja predmetov, dogodkov, oseb ali podob, ki jih z uporabo običajnih čutnih kanalov ne zaznamo,
 • jasnoslišnost – »jasno slišati« je sposobnost slišati različne stvari: glasove, glasbo in zvoke, ki jih s prostim ušesom ne moremo zaznati; in
 • jasnočutnost – »jasno  čutiti« je sposobnost pridobivanja znanja o določeni osebi ali predmetu le z dotikom in »energijo«, ki obdaja to osebo ali predmet. Izraz na splošno opisuje sposobnost čutenja vibracij ,
 • empatija – sposobnost, da govorimo o čustvih in potrebah drugih obenem pa jih razumemo kot bi bili naši.

Na tečaju bomo izvajali tudi :

 • kanaliziranje – je novodobni izraz za opis ločenih inteligenc, kjer breztelesni duhovi, duhovni vodniki sporočila pošiljajo neposredno v naše misli (lahko pa tudi vstopijo v telo kanalizatorja oz. medija);
 • aurične plasti, dvanajst čaker in z njimi povezane paranormalne sposobnosti  – aura je bioenergetsko polje, ki obkroža vsa živa bitja, aura ni statično energijsko polje, saj vibrira in se spreminja v skladu s spremembami človekove zavesti;
 • avtomatsko pisanje – o njem  govorimo, ko pišemo tekoče preko vzpostavljenega stika s svojim višjim jazom, v spremenjenem, meditativnem stanju zavesti.…
 • treniranje intuicije – z vajami, ki jih boste delali na tem sklopu tečaja, boste intuicijo razvili do te mere, da vam bo dajala natančne, otipljive, zanesljive in v vsakodnevnem življenju uporabne informacije. Videli boste kako lahko uporabljate intuicijo v vsakdanjem poslovnem in zasebnem življenju.

Tako boste izboljšali vsa področja vašega življenja. S pomočjo intuicije boste lahko znova odločali o stvareh, ki ste jih do sedaj prepuščali strokovnjakom. Predvsem pa bo vaša intuicija izboljšala vaše odločitve. Naučili se boste kako jo uskladiti z občutkom in razumom. Tako se bo vaša sposobnost odločanja neizmerno povečala.

Na tečaju bomo za odpiranje in razvijanje izvenčutnih zaznav uporabili:

 • različne meditativne tehnike,
 • vizualizacijske tehnike,
 • vaje s kristali, ki nam pomagajo pri odpiranju posameznih intuitivnih kanalov,
 • kristalne mreže za odpiranje intuitivnih kanalov .

Tečaj poteka v majhnih skupinah do 6 udeležencev, ker je delo intenzivno.

Na tečaju prejmete gradivo in posnetke meditacij.

Tečaj je v 4-ih stopnjah in je praktično naravnan. Primeren je tako za začetnike kot tudi za tiste, ki bi svoja znanja radi še izpopolnili in nadgradili.

Moč  intuicije – Tečaj bo potekal v 4-ih stopnjah in sicer 4 vikende (sobota-nedelja).

Po končanem tečaju boste vsi udeleženci, ki ste opravili vse štiri (4) stopnje tečaja, prejeli CERTIFIKAT (potrdilo o opravljenem tečaju).

Prispevek za celoten tečaj znaša 1.332,00 eur za plačilo v enkratnem znesku pred pričetkom tečaja.

Možnost plačila v štirih obrokih – 360 eur/stopnja.

Tečaj vodi Gordana Yra Lesjak

Prijave in rezervacija mest preko spodnjega obrazca: