Alkimija z IZIS

Kdaj:

  • sobota, 14.5.2022 ob 10.00 uri do predvidoma 17.00 ure

 

IIziszis – Boginja vseh Boginj

Boginja Izis je boginja magije, plodnosti in ljubezni. Predstavlja čisto ljubezen in ženstvenost.

Izis je egipčanska boginja Pramati, ki v sebi združuje vse vidike ženske boginje in predstavlja izvorno kozmično energijo, iz katere izhaja Vse.

Prav zato so jo imenovali tudi ime Boginja tisočerih imen = Vseboginja. Na glavi nosi kravje rogovje, ki simbolizira Lunino moč, med rogovjem pa ima sončni disk, kar simbolizira moč Sonca. Uraeus ali vzravnana kobra nad njenim čelom je znak posvečenih in kraljevega rodu, prav tako pa predstavlja tudi prebujeno kundalini energijo. Velikokrat je prikazana s praznim prestolom na glavi, kar nakazuje na njeno sposobnost sprejemanja božjih sporočil. Prestol naj bi čuvala za svojega sina Horusa, ki je ekvivalent Jezusu oz. Soncu. Kot prestol je tudi vir življenjske energije, izžarevanja kozmične ženstvenosti. Del nje je tudi del tebe in vendar je tisto, kar je neozaveščeno tudi skrito očem in zato v temi. Ključno je, da prepoznamo, da je del nas, da je del čisto vsake ženske in da prebudimo ta njen delček.

Izis je Prva ustvarjalka in s tem Prva Čarovnica. V rokah pogosto nosi Ankh – to je simbol življenjske sile in izvorne energije. Njena krila predstavljajo svobodo duha, hkrati pa tudi zaščito, ki jo daje kot mati boginja. Predstavlja izvorno maternico, celoto vsega. S svojim ljubim Ozirisom in sinom Horusom tvori sveto trojico. Ker je prva ustvarjalka, pomeni, da je tudi prva čarovnica, hranilka starih znanj in modrosti. Izis je iniciatorka, mogočna razsvetljevalka. Rimljani so ji latinsko rekli Isis Lucifera, prinašalka luči.

Izis ima čudežno moč zdravljenja. Svojega moža, ki je bi umorjen in razkosan je uspela ponovno oživeti.

Izis je poznana tudi kot izvorna mati kreacije, ki iz svoje kozmične maternice rojeva čisto vse stvari. Kozmična maternica je mesto prenove, obnove in regeneracije. Vedno se lahko vrnemo v njeno črno svetlobo, da se prenovimo in obnovimo svoje energijsko telo.

Izis je njeno grško ime, Egipčani so ji rekli Aset. Je hči Geba, boga Zemlje in Nut, boginje Neba. Zato je vladarica vseh elementov; vode, zemlje, zraka in ognja.

Izis kliče pogumne in Stare duše k sebi, da prejmejo inicijacijo.

Skozi inicijacijo boste doživeli intenzivno duhovno rast in prejeli naravno sposobnost zdravljenja.

V prisotnosti boginje Izis bomo zahtevali svojo duhovno moč, starodavno modrost in posledično bomo pripravljeni živeti svoj božanski jaz tukaj in zdaj.

V SVETLOBNI PIRAMIDI boš prejel/a samozdravljenje in zaščito. To je stabilna in močna geometrijska struktura, ki ustvarja pozitivna energijska polja in odpravlja psihično onesnaženje.

V meditaciji VRAČANJE DUŠE, ki je umetnost globokega zdravljenja, bomo omogočili duši, da prikliče izgubljene drobce sebe in da se globoko obnovi.

ZDRAVLJENJE NAŠIH »SENC«osvobodil/a se boš lastnih strahov; spoznala boš sebe; naredil/a boš korak k temu, da začneš iskreno ljubiti sebe – to je velik korak na tvoji poti do razsvetljenja.

INICIJACIJA z bogom RA in boginjo IZIS – v tej inicijaciji boga RA, ti Izis posreduje njeno duhovno zaščito in ti pomaga, da lahko sodeluješ v tem ognjenem čiščenju brez negativnih učinkov.

Za zaključek bomo izvedli še Ritual KLJUČ ŽIVLJENJA.

 

Prijava na email: gordana@potspremembe.com

Ob prijavi prosim navedite za kateri termin se prijavljate.

Kdaj:

  • sobota, 14.5.2022 ob 10.00 uri do predvidoma 17.00 ure

Energijska izmenjava: 188,00 eur

 

Mnenja udeležencev:

  Hvaležna sem, da sem bila med »poklicanimi.«. V mislih mi je ostala egiptovska sobana in lik ženske, ki mi je rekla »dobrodošla doma hčerka«. Kot da sem se vrnila domov k mami. Ko sedaj potrebujem pomoč, še posebej v službi, se vedno obrnem nanjo s prošnjo »pomagaj mama Izis, da bom današnje naloge vse lepo opravila« in nekako se stvari v osmih urah službe uredijo. V vsakdanjem življenju je moja vodnica in zaščitnica. Tanja S.

  Draga Yra, želim si, da bi lahko napisala vse tisto kar se mi dogaja po delavnici Alkimija z Izis… Delavnica je bila zame veliko, globoko doživetje…to je bilo naporno popotovanje, ki me je popeljalo v davnino mene same, izvor od kje sem in kam pripadam, v globino duše, popotovanje sedanjosti in magičnih uvidov za novi dan…vem, da so za marsikoga le napisane besede, če bi lahko izlila na papir občutenja vseh globin in paralel sveta neskončnosti katere podoživljam in jih človeški um ne bo nikoli dojel-bi bila močno vesela…skratka, lahko povem to, da je Boginja Izis resnično Boginja MAGIJE in ČUDEŽEV. Odkar je prišla v moj svet življenja, mi je vlila ODLOČNOST in POGUM in VERO vase. Ko smo bili na delavnici sem jo začutila kot nežen, a hkrati odločen val skozi SRCE in srčni obroč, a ti povem, zdaj , ko se odpirajo nove poti življenja in poti SPREMEMB, ki mi prihajajo nasproti je njena energija in prisotnost drugačna. Zdaj pride še močnejše v mene, njena energija je vatrena-lahko bi jo klicala Boginja Ognja…čutim jo drugače, njen prihod je močan in ognjen-kot žerjavica.Skozi obdobje januarja je nisem tako dojemala ali pa čutila-kot, da je pozabila name, ampak globoko v sebi sem se zavedala, da je tukaj in sedaj in vse ob pravem času. Resnično, kako se portali prekrivajo-vera in odločnost sta temelj vsega. Jasne misli in zaupanje. Je Boginja, ki stoji ob strani. Hvaležna sem, da so mi te angeli vodniki dali na mojo pot Življenja in Sprememb, da smo obudili prvinskost duše in pradavnine, ki me je na vse mogoče načine opozarjala skozi življenje in kazala pot – kdo sem. ŽIVLJENJE JE MAGIJA, hvala Boginja Izis, Ti, ki si resnično Mogočna v vseh pogledih Ženske Energije…. Draga Yra, veselim se srečanja s teboj in pogovora… P .Lija P.

  Izis je bila vedno moja najljubša boginja.  Zakaj je temu tako? Preprosto povedano, ne vem, nisem se poglabljala v to. Že sama njena podoba me je fascinirala do te mere, da sem si želela povezave z njo, začutiti njeno energijo, jo spoznati. Kot vse moje pametne misli, je tudi ta prišla in šla. Vse dokler nisem prišla na delavnico Alkimija z Izis h Gordani Yri Lesjak.  Začelo se je, kot običajno, pogovor, spoznanje kdo Izis je, kaj je počela. V hipu sem doumela zakaj mi je tako blizu. Imela sem občutek, kot da opisuje moje življenje, vse, kar počnem in za koga počnem, delam iz ljubezni,  kot Izis. Komaj sem čakala, da začnemo in se povežem  z njo. Gordana Yra in Andrej sta odprla portal, vsule so se močne energije, kar zazibalo me je. Ves čas sem imela občutek, da nekam padam, glava mi je padala na ramena, kot da bi spala, vendar sem bila še kako prisotna. Nisem pa bila prisotna v prostoru, prostor in vsi zvoki v njem so izginili, bila sem nekje drugje in Izis je bila ob meni. Počutila sem se, kot da sem prišla k materi, čutila sem njeno božanje po obrazu in ves čas sem se borila z solzami, da se mi ne ulijejo. Nič ni spregovorila, saj ni bilo treba, dovolj mi je bila povezava in vedenje, da je ves čas ob meni in z mano, da lahko uporabljam njeno znanje. Moje vedenje o delovanju iz čiste ljubezni in z dobrimi nameni se je še poglobilo, vem, da sem na pravi poti. Izredno sem hvaležna tako Gordani Yra kot Andreju za to in za vse prejšnje izkušnje. Sonja T.

  Delavnica “Alkimija z Izis” je imela zame že od samega začetka prav poseben pomen. Odvijala se je namreč prav na dan, ko sem nekaj let nazaj postala mama. Z delavnico sem se zato lahko vrnila k svojemu osnovnemu dušnemu namenu, ki ga vedno znova, vsakič bolj zavestno iščem in živim tukaj in zdaj. Intenzivne energije na delavnici so me peljale prav tja, k izgubljenim delčkom duše, se manifestirale v izredno jasni vlogi v enem od preteklih življenj, iz katerega sem lahko potegnila del, ki sem ga iskala že zelo dolgo. Prav ta izgubljeni del mi je dal moč, razblinil številne strahove in vse odtlej v vsak dan znova stopam z jasnejšo namero, hvaležno sprejemam vse, kar mi prinaša življenje, predvsem pa neizmerno uživam v notranjem miru, pomirjena s sabo in vsem, kar je neizbrisni del mene. N.K.

 

Zelo sem hvaležna, da sem bila “poklicana”, da se udeležim delavnice z IZIS. Končno se počutim pomirjena, celostna, moja duša je vesela, močna in ženska. Kar naenkrat imam več energije, veselja, čutim meje do ljudi, stvari, dogodkov. Meditacije so bile intenzivne in zelo močne. Delavnico toplo  priporočam vsem. Suzana