Meditacija z gospodarji karme in mojstrom St. Germainom ter angeli vijoličnega plamena

13.2.2020 od 18:30 do 21:00 ure

Meditacija z gospodarji karme in mojstrom St. Germainom ter angeli vijoličnega plamenaVabim vas na posebno, energijsko očiščujočo meditacijo. Meditacija je intenzivna, zato je število mest omejeno.

V prvi meditaciji bomo poklicali nadangela Mihaela – skupaj z njegovo pomočjo boste porezali eterične vezi, ki jih imate do vaših bratov ali sester, do očeta, mame, do nekdanjega zakonskega partnerja (partnerke), nekdanjih ljubimcev (ljubic), sedanjega (zakonskega) partnerja (partnerke) ali ljubimca (ljubice), rezali boste vezi, ki jih imate do vaše hiše, avta (materialnih dobrin), vezi z vašimi otroki, prijatelji, sodelavci, vezi, ki jih imate do vašega šefa. Rezanje eteričnih vezi ne pomeni, da teh oseb nimate več  radi, temveč, da hočete odnos očistiti vseh tistih navlak, ki vam ne služijo več.

Meditacijo bomo nadaljevali  z  mojstrom  St. Germainom in angeli vijoličnega plamena. Skupaj z njimi se bomo lotili čiščenja karme  – iz tega in iz prejšnjih življenj. Tu spadajo razne  karmične vezi s starši, prijatelji, ljubimci, partnerji, …. S to meditacijo boste prekinili razne zaobljube, vezi, zaveze, … ki ste jih prinesli v to življenje iz prejšnjih življenj. Samo pomislite koliko obljub in zaobljub ste dali v tem življenju ? In zdaj pomislite koliko  obljub in zaobljub ste sprejeli v vseh prejšnjih življenjih. Veliko?  Ogromno !!!  Vse to pa vas v tem življenju ovira, da bi živeli tako, kot si sami želite.

V drugi meditaciji bomo poklicali angele štirih elementov za notranje zdravljenje in harmonijo. S to  meditacijo bomo ublažili intenzivnost prve meditacije in si privoščili angelsko razvajanje.

To sta meditaciji, ki ju priporočam vsem, ki imate občutek, da ste obtičali, da ste blokirani in da v tem trenutku ne morete ničesar spremeniti. S to meditacijo se boste osvobodili vseh tistih vezi iz vaših prejšnjih življen, ki niso v vašem dušnem načrtu za to inkarnacijo. Iz lastne izkušnje lahko povem, da so spremembe hitre in močne. Seveda pa je najbolj pomembno to, da  si sami  teh sprememb resnično želite …

Vsak udeleženec prejme za DARILO kristalno esenco mojsta St. Germaina.

Prispevek: 40 eur

Meditacijo vodim: Gordana Yra Lesjak, angelska učiteljica Diane Cooper Angel  School

Prijava: