Meditacija z boginjo Sulis in Samorogi

Meditacija z boginjo Sulis in SamorogiEnakonočje je že od nekdaj veljalo za prelomni čas, ko se prebuja mati Zemlja.

To je čas ravnovesja, harmonije in ubranosti, ko sta dan in noč enakopravna, enakovredna, ko se zlijeta v poljubu brez pričakovanj. Popolno ravnovesje jin in jang energije v eni točki večnosti. Enakonočje je čas za prerokbe in novosti. Sile svetlobe premagajo moč teme.

Če nameravate tudi vi začeti na novo, je enakonočje nadvse primeren čas.

Vabljeni na meditacijo s Samorogi in boginjo Sulis. Sulis je keltska boginja sonca, boginja voda, ki so povezane z zdravljenjem. Sulis nam pomaga pri razstrupljanju na emocionalnem in fizičnem nivoju. Sporoča nam, kako zdravilen je učinek vode in kako blagodejno vpliva na naše telo in naše emocije. Voda odnaša vse česar ne potrebujemo v svojem življenju, hkrati pa prinaša vse tisto, kar potrebujemo. Iz naših življenj nam pomaga odnašati žalost, bolečino in negativne posledice trpljenja.

Na današnji meditaciji bomo očistili in zdravili naše telo. Energijsko se bomo napolnili in pripraviljeni bomo na nov začetek. Izkoristili bomo energijo Univerzuma s katero nas v tem trenutku izdatno podpira.

V meditativno stanje bomo šli z glasbo, aromaterapijo in besedo. Šli bomo v globino naše biti, naše duše …

S pomočjo boginje Sulis bomo:

  • umirili um, povezali se bomo s svojim višjim Jazom,
  • dopustili bomo, da vse stvari, ki jih več ne potrebujemo … odidejo …
  • očistili bomo naše zunanje in notranje telo vseh “nečistoč”,
  • odpravili bomo čustvene navlake, blokade, nezadovoljstvo …
  • odstranili bomo negativno energijo,
  • očistili se bomo v globino, osvobodili se bomo stresa,
  • sprožili bomo proces samozdravljenja

V drugi meditaciji se bomo povezali s Samorogi/Aramerijanskimi mojstri/cami in svečeniki/cami. Mogočni Aramerijanski svečeniki/ce in mojstri/ce, ki bodo za vas izvedli  posebno invokacijo. Le-ta vam bo omogočila, da prepoznate nove priložnosti, ki že prihajajo v vaše življenje ter jih tudi sprejmete in vpeljete v svoje življenje. Samorogi/Aramerijanci so kozmična bitja, ki jih odlikuje izredna jasnost, jasnovidnost, notranja moč in pogum. So samozavestni, njihova skrb je namenjena planetu in vsem, ki smo na njem. Tekom meditacije se bodo vse te kvalitete sidrale v vas.

Po meditaciji se boste počutili osveženi, prenovljeni in polni energije.

Meditacija poteka v ležečem položaju. S seboj prinesite ležalko, po želji vzglavnik in flaško z vodo. Po meditaciji bo za prigrizek poskrbeljeno (fizično moramo nahranit telo).

Prispevek: 40 eur

Darilo: Vsak udeleženec prejme Samorogovo esenco za Nove začetke.

Število mest je omejeno, zato prosim za vaše cenjene prijave na: