Meditacija ob rojstnem dnevu Marije Magdalene

Meditacija ob rojstnem dnevu Marije MagdaleneMarija Magdalena … skesana grešnica. Ženska, ki je ostala z Jezusom  ob križu, medtem ko so vsi apostoli, razen apostola Janeza (»ki ga je Jezus ljubil«), odšli, ker so se bali za svoje življenje. Ženska, ki je Jezusu mazilila noge in jih brisala s svojimi lasmi. Ženska, ki je prva oznanila, da je Jezus vstal od mrtvih, Jezusova najljubša učenka in dolgo iskani ‘sveti gral’. 22.julij je dan Marije Magdalene in leta 2016 je papež Frančišek Marijo Magdaleno proglasil za apostola apostolov.

Dvaindvajseti julij je njen praznik. Letos je dan Marije Magdalene pod okriljem mlaja v levu. To je dan, ko se sonce preseli v leva. Lev slovi kot kralj živali. Predstavlja utelešenje moči, oblasti, pravice, modrosti in Sonca. Na meditaciji se bomo povezali tudi z nadangelom Arielom, ki predstavlja ognjeno energijo sonca in nosi v sebi energijo leva. Energija leva nas, ženske,  potiska, da postanemo vidne. Da vidno zasedemo svoje mesto v tem svetu.

Energija leva krepi srce, področje okrog njega, krvni obtok in prebuja zmožnost ljubezni.

Čas leva je obdobje razcveta, razpadanja vsega starega, ki je že dozorelo in  pripravlja prostor za nove energije. Ta kraljevska žival simbolizira obnovitev in pomladitev. Ščiti nas pred slabimi vplivi, prinaša nam dobro zdravje in blaginjo. Na kozmični in zemeljski ravni je lev žival preporoda in vstajenja.

Na meditaciji bomo s pomočjo Marije Magdalene v sebi prebudile božansko žensko energijo. Marija Magdalena in Jezus bosta vodila obred duhovnega očiščenja in aktivacije našega srca na globji ravni. Gre za izjemno močno in preobražajočo meditacijo. Povezale se bomo s svojo žensko močjo in tako bomo v direktni povezavi s svojo dušo. Z nežnostjo in mehkobo, ki je naša značilnost, bomo objele svojo moč. Čas je, da to moč prebudimo, jo utelesimi in jo zaživimo. In tokrat bomo prevzele odgovornost za svojo moč – le tako bomo resnično osvobojene.

Marija Magdalena nosi v sebi energijo svetega grala. Naša maternica je sveti gral – to je naš gral ustvarjalnosti, kreativnosti, manifestiranja, … to je naš gral modrosti iz katerega pijemo.

Vabim vas na posebno meditacija, kjer bomo aktivirale našo notranjo božansko žensko energije in kjer bomo naredile prostor za nove poti, nove začetke in nove ideje.

Kdaj: sreda, 22.7.2020

Ura: od 19.00 do predvidoma 21.30 (ampak verjamem, da bomo končali kasneje … 🙂)

Če bo lepo vreme bo meditacija potekala zunaj, v naravi, v svetem krogu. V primeru slabega vremena pa bo potekala v notranjosti.

Meditacijo vodiva Gordana Yra in Andrej Lesjak

Prispevek: 40,00 eur

Prosim, da s seboj prinesete ležalko, nekaj za pokrit, vzglavnik, … skratka kar potrebujete.

Prijave na: