Kristalna vrtnica – meditacija z mojstrom Jezusom in Marijo Magdaleno na zimski solsticij

KRISTALNA VRTNICA – Meditacija z mojstrom  Jezusom in Marijo Magdaleno na ZIMSKI SOLSTICIJ 21.12.2021

Kristalna vrtnica - meditacija z mojstrom Jezusom in Marijo Magdaleno na zimski solsticij

Pred leti, na zimski solsticij, sem od mojstra Jezusa in Marije Magdalene prejela neprecenljivo darilo – KRISTALNO VRTNICO.

Dala sta mi jo v dar … to lučko … moj svetilnik … moj smerokaz v življenju.

Pred petimi leti sta mi naročila, da KRISTALNO VRTNICO predam naprej tistim, ki jo bodo začutili; tistim, ki bodo vedeli, da so pripravljeni nanjo. In letos je že peto leto, ko KRISTALNO VRTNICO predajam Vam.

Vsa ta leta me energija Kristalne vrtnice mojstra  Jezusa in Marije Magdalene  uči življenjskih modrosti skozi izkušnje, odpira moje izvenčutne zaznave, spreminja moj pogled na svet in življenje okoli mene,…

Meditacija je na zimski solsticij. Za nas, ki smo povezani z naravnimi ritmi, je to mističen trenutek. To je čas odločitve med svetlobo in temo. To je čas, ko se bolj kot kdajkoli v letu zavedamo kako pomembna je za naše življenje svetloba, toplina, pozitivne misli, prijateljstvo. Zavedamo pa se tudi pomena teme – kajti če ne bi poznali teme, ne bi vedeli koliko nam pomeni svetloba. To je čas, ko se narava umiri, ko se prične zimski čas. To je dan zmage svetlobe nad temo. To je čas novih začetkov in novih poti, novih zmag in novih avantur.

In na ta dan vam bosta v izjemni meditaciji mojster Jezus in Marija Magdalena predala KRISTALNO VRTNICO  z njuno energijo, znanjem in modrostjo. Vaša srca bosta aktivirala in napolnila s kozmično ljubeznijo, aktivirala bosta božansko ljubezen znotraj vas. Meditacija je izjemno močna in transformativna. V resnici je ta meditacija aktivacija predstavnikov Svetlobe na zemlji – po tej meditaciji bodo vaša srca izžarevala energijo, ki bo vidna tudi v vesolju.

Tisti, ki ste pripravljeni na to potovanje, že veste …

 

Datum:      torek, 21.12.2021 od 19.00 do 21.00 ure 

 

Vsak udeleženec prejme darilo mojstra Jezusa in Marije Magdalene.

Prispevek: 45 eur.

Z vplačano kotizacijo je tudi vaše mesto zagotovljeno, saj meditacija poteka v manjši skupini.

Meditacijo vodim Gordana Yra Lesjak.

Prijava na: