Kristalne energijske palice

KRISTALNE ENERGIJSKE PALICEStarodavno verovanje pravi, da so kristali kosti Matere zemlje. Kristali so minerali, ki nastajajo v zemlji. So živi, saj v sebi nosijo inteligenco narave – dihajo, vibrirajo in so uglašeni z makrokozmosom.

Kristali so neusahljivi vrelci energije.

Že več kot 20 let uporabljam kristale pri svojem delu in za svoje dobro počutje. Ta moja ljubezen do kristalov me je pripeljala do učenja Kristaloterapije (zdravljenja s kristali). Imela sem srečo, da sem se učila pri znanih in manj znanih domačih in tujih strokovnjakih. Bila sem priča, kar nekaj »čudežnim« ozdravitvam po kristalnih terapijah.

Že zelo zgodaj sem spoznala, da ima vsak kristal svoje lastnosti, moči in posebnosti, zato ni vseeno katere kristale uporabimo za pripravo kristalne vode. Tako kot slikar izbira barve – tako mi izbiramo kristale, ki so med seboj skladni. Tako dosežemo kar največji učinek. Vedeti je  potrebno, da ima vsak kristal svojo moč, svojo vibracijo in dobro jih je poznati, da vemo na kakšen način oz. kje nam bodo koristili.

Do sedaj sem Kristalne energijske palice pripravljala izključno za moje stranke kot del terapije oz. kot pomoč za doseganje energijskega ravnovesja. Po nasvetu in prigovarjanju »uporabnikov« kristalnih energijskih palic, pa jih sedaj ponujam vsem, ki čutite, da jih potrebujete oz.  si želite energijsko spodbudo za lažje doseganje ciljev  v svojem življenju.

Vsi naši kristali so energijsko pripravljeni in informirani za namen kateremu posamezna Kristalna energijska palica služi.

Na voljo so naslednje kristalne energijske palice:

  1. MARS – ustvarja harmonijo in krepi življenjsko silo, da se lažje spopadamo z vsakodnevnimi obveznostmi in težavami – kristalna energijska palica je narejena predvsem za moške.  Priporočam jo še posebej takrat, ko ste pod psihičnim, fizičnim ali umskim pritiskom in potrebujete še dodatno energijo.
  2. DIANA – v energijskem telesu ženske ustvarja svetlobo, pomaga da se lažje povežemo z lunino energijo, ki je že po naravi ženska energija. Krepi življenjsko energijo in nas okrepi, da gremo lažje skozi dan.  Še posebej jo priporočam v stresnih situacijah ali v času novih projektov in izzivov v življenju.
  3. VENERA – kristalna energijska palica sprošča vibracije ljubezni, čutnosti, strasti, volje do življenja in optimizma. Njene vibracije so še posebej namenjene ženskam, ki želijo prebuditi svoj energijski center (maternico).
  4. SAMOROGOVA KRISTALNA PALICA – je univerzalna kristalna energijska palica, ki vzdržuje energijsko harmonijo v našem telesu. Primerna je tako za ženske kot za moške.  Vibracije Samorogove kristalne palice spodbujajo harmonično delovanje energijskih centrov v našem telesu (čakre). Pitje te energizirane vode priporočam še posebej pri okrevanju po bolezni, operacijah ali poškodbah.
  5. Kristalne paliceOSEBNE KRISTALNE ENERGIJSKE PALICE – kristalna energijska palica izdelana po naročilu glede na želje oz. potrebe posameznika (komunikacija, intuicija, notranje vodstvo, …). Te kristalne palice so narejene »po meri«. Za izdelavo le-teh potrebujem vaše ime in priimek in kratek opis, kaj si želite.

Kristalne energijske palice vitalizirajo in krepijo naše biopolje, izboljšujejo počutje in nam pomagajo pri stresu. Lahko jih uglasimo za točno določen namen.

Tako kot je zdravo vsakodnevno gibanje v naravi oz. telovadba, tako je zdravo piti tudi ustrezno pripravljeno – informirano kristalno vodo.

Kristalna energijska palica se uporablja tako, da jo vstavite v stekleni vrč (bokal) napolnjen z vodo. Kristalna energijska palica je primerna za vrče (bokale) kapacitete do 2,5 litra. Kristali v kristalni energijski palici informirajo vodo v vrču. Že po petnajstih minutah lahko pričnete s pitjem informirane vode. Postopek informiranja vode v vrču (bokalu) je v celoti končan po dveh urah. Po tem času lahko lahko vodo iz vrča prelijete v drugo stekleno posodo (ali stekleničko) in jo uporabljate  do 24 ur. V vrču (bokalu) pa pripravite novo. Lahko pa jo nalivate tudi direktno iz vrča v kozarec.

Kristalne energijske paliceSvetujemo pitje vode po požirkih, saj na tak način telo maksimalno absorbira popito vodo in je učinek najboljši.

Podatki o Kristalni energijski palici:

  • Dolžina 250 mm
  • Premer 30 mm
  • Teža od 250 do 350 g (odvisno od uporabljenih kristalov)

Cena: 35 eur; razen za OSEBNE KRISTALNE PALICE, kjer se cena giblje od 35 eur dalje (odvisno od kristalov, ki jih uporabimo za izdelavo kristalne palice).

Za naročilo nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca, v polju sporočilo prosim navedite katero kristalno energijsko palico naročate: