Kdo sem

Gordana Yra LesjakGordana Yra Lesjak

Sem intuitivna svetovalka, predavateljica, avtorica lastnih programov namenjenim osebnostni in duhovni rasti in razvoju.

Moje poslanstvo je energijsko zdravljenje duha, izobraževanje in dvigovanje zavesti planeta. Delam z bitji svetlobe (Samorogi, angeli, nadangeli, vnebovzetimi mojstri, Zvezdnimi mojstri,…) in na ta način prinašam ljubezen, harmonijo, modrost,… na naš planet.

Moje delo izhaja iz intuicije. Naša intuicija je vsemogočni izvor znanja in modrosti. Je glas naše duše, izhaja iz čiste povezave z našim Stvarnikom. In prav z intuicijo dobimo globoke duhovne uvide, znanja, vpogled v bližnjo in daljno prihodnost.

Sem tudi raziskovalka starodavnih in novodobnih orakljev (nordijske rune, angelske rune, tarot, ciganske karte, …), zdravilka, šamanka, angelska učiteljica, energijska terapevtka, intuitivna svetovalka,…

Izobraževala sem se na različnih področjih in pri različnih učiteljih tako doma kot v tujini (Diana Cooper Angel School, Traveling  the Frequencies – Guy Steven Needler, Colour workshop (for colour healing) – Cassandra Eason, Shamanic training – Foster Perry, Realm reader – Doreen Virtue in še mnogi drugi ).

Predvsem pa uživam v svojem delu, v predajanju znanja in v svojem skromnem prispevku k izboljšavi tega sveta za vse nas.