INDIVIDUALNI READING

individualni readingVas zanima kaj vas čaka na vaši poti? Kot predpripravo na individualni reading  vam naredim numerološko analizo, ki kaže vaše poslanstvo, razkriva vaše talente in sposobnosti, darove in potenciale  in splošno življenjsko usmeritev. Zato vas ob prijavi na reading prosim, da mi pošljete vaš rojstni datum ter ime in priimek.

Letos je možen individualni reading tudi preko spleta.

Reading poteka skozi pogovor, iskanje odgovorov na najrazličnejša vprašanja. Ta vprašanja so lahko povezana z vašimi partnerskimi odnosi, poslovnimi odnosi, kariero, družino, zdravjem,…

Vmes  vam naredim Veliko Runsko Kolo, s katerim vas seznanim s smernicami za eno leto. To je letni pregled po mesecih (povem vam kateri meseci so bolj primerni za neko aktivnost, kateri manj, opozorim vas na morebitna neugodna obdobja, …) .

Reading ni napovedovanje prihodnosti, daje pa vam usmeritve po katerih se lahko ravnate.

Z individualnim readingom boste dobili vpogled v:

  • Vaš notranji jaz
  • Finančno stanje (denar, materialno stanje)
  • Dom in družina
  • Zdravje
  • Kariera
  • Partnerski in poslovni odnosi
  • Vsakdanje življenske situacije

Z readingom vam bom pomagala, da se boste lažje odločili na razpotjih; opozorila vas bom na kaj bodite pozorni v določeni situaciji ali v določenem časovnem obdobju in usmerila vas bom v najbolj verjeten izid v neki situaciji. Opozorila vas bom na najbolj verjetne pasti v prihajajočem letu, vendar pa vam polagam na srce – edini, ki lahko spremenite potek vašega življenja ste VI. Vi ste tisti, ki se boste dokončno odločili po kateri poti boste stopali.

Prijave na: gordana@notranjasvetloba.com

Reading traja 2 uri (120 min).

Prispevek: 170 eur.

Kako poteka individualni reading preko spleta?

Po prijavi na : gordana@notranjasvetloba.com   vas kontaktiram in sporočim možne termine ter se dogovorimo za vaš termin.

Ob dogovorjenem terminu se dobimo preko spleta. V primeru zamude in/ali tehničnih zapletov z vaše strani odgovarjate sami. To ni vzrok za morebitno podaljšanje ali prestavljanje termina. V kolikor pride do tehničnih zapletov na naši strani, pa bomo individualni reading podaljšali oz. prestavili.

Individualni reading preko spleta traja 2 uri (120 min).

Prispevek 170 eur.

Comments are closed.