Sveti Gral z Lilith in Marijo Magdaleno

Vabim te v intimni ženski krog kjer bomo poskrbele za energijsko čiščenje in energijsko podporo našega Svetega Grala, naše Maternice.

Naše maternice so svete posode v katerem je shranjen naš izvirni, ženski kreativni potencial. Naše maternice nam pomagajo pri manifestaciji. Bolj kot smo pretočne, bolj kot so naše maternice neobremenjene … lažje in hitreje manifestiramo. In vendar v njih shranjujemo bolečino, strah, sram, krivdo, ljubosumje, sovraštvo,..

Skozi spolne odnose ženske energijsko prehranjujemo in polnimo naše partnerje … Taisha Abelar je v svoji knjigi Prehod vračev – potovanje ženske, napisala, da imamo ženske povezavo tudi s prejšnjimi partnerji s katerimi smo bile spolno aktivne in da te energijske povezave ostanejo v naši maternici tudi do 7 let.

Na delavnici bomo naredile ritual čiščenja naših maternic. Naše maternice bomo očistile starih navlak; strahu; sramu; krivde; energijskih zapisov, ki so nastali vsakič, ko si šla čez sebe le zavoljo tega, da bi bila ljubljena; energijskih zapisov, ki so posledica tega, da si privolila v spolni odnos samo zaradi tega, da bi bil doma mir,…

Ob podpori boginje Lilith, Marije Magdalene in Kristalne mreže za uravnovešanje ženske energije boš očistila in osvobodila svoj Sveti Gral, svojo Sveto posodo. Tako boš sprejela nazaj svojo Moč, svojo Resnico in ojačala boš ustvarjalni in manifestacijski potencial svoje Maternice.

Naučila se boš kako očistiti in napolniti svojo Sveto posodo in to znanje boš lahko uporabljala v vsakodnevnem življenju, ko boš začutila, da tvoja maternica ni pretočna.

Draga Ženska, vabim te v intimni in varen prostor, kjer boš lahko izpustila vse kar te veže in vse kar te obremenjuje, da ne moreš iti naprej.

Kdaj: petek, 21.6.2022 od 18.00 do predvidoma 21.00 ure

Kje: Mengeš (točno lokacijo sporočim)

Energijska izmenjava: 55,00 eur

Prijave na: gordana@potspremembe.com