Tišina

TišinaŽe kar nekaj časa v meni zorijo ti občutki. Če sem iskrena … vse od začetka korone. Ko se je pojavil prvi val korone, sem se še pobirala od težke bolezni, ki me je zadela lansko poletje. Zame je bil prvi val korone kot blagoslov. Mož je lahko delal od doma in tako mi je pomagal pri okrevanju. Otroka sta opravljala šolo na daljavo … vsi smo bili doma. In vedela sem (in verjemite, ko se zavedate, da je lahko vsaka minuta vaša zadnja), da je vsak trenutek, ki ga preživljamo skupaj največja dragocenost. Iz »normalne« družine, kjer je čez dan vsak opravljal svoje delo in kjer smo se ponavadi videli šele zvečer in si izmenjali dogodke dneva in pomembne informacije … smo postali družina, kjer smo imeli čas drug za drugega čez cel dan. Neprecenljivo … koliko zgodb svojih odraščajočih otrok zamudimo starši zaradi »delovnih obveznosti«. Jaz sem to vzela kot opomnik, čemu bom tudi v prihodnje posvečala svoj čas in energijo.

Drugo pomemembno odkritje, ki mi ga je prinesla korona je TIŠINA. Ko sem se pogovarjala z Arameru (voditeljica Aramerijancev/Samorogov) in drugimi vodniki … ponavadi so bila to bolj vprašanja v smislu: »Zakaj ta korona ? Kdaj se bo končala ?« in podobno, je bil njen odgovor vedno: »Poglej v sebe. Nauči se SLIŠATI TIŠINO.« In sem pogledala. In sem ugotovila, da so odgovori v nas, samo poiskati jih je potrebno. Da pa bi jih našli moramo verjeti in zaupati vase, biti moramo do konca in čez iskreni do sebe,… In nekje na tej poti sem se naučila poslušati TIŠINO. In povem vam, da je občutek veličasten. Samo v tišini smo povezani z vsem in vsakim. Samo v tišini čutimo vso neskončnost vesolja in samo v tišini smo resnično povezani s Stvarnikom/s svojo Dušo.

»In kakšna bo naša prihodnost ?« Veste kakšna: Takšna, kot si jo bomo sami ustvarili. Naša Galaktična družina že dolgo skrbi za Zemljino energijsko mrežo. Že dolgo skrbijo za Zemljino energijsko ravnovesje … zdaj je na nas, da poskrbimo zase in za našo preljubo Gajo/našo Zemljo, naš DOM. Kajti ljudem je bila dana SVOBODNA VOLJA in samo mi se lahko odločimo, kako si želimo živeti naprej.

Si želimo živeti v RESNICI ? Kaj smo pripravljeni narediti zanjo ? Si želimo živeti v OBILJU ? Smo pripravljeni poskrbeti, da bo obilje, ki nam ga nudi naša Zemlja, pošteno in enakopravno porazdeljeno med vse prebivalce Zemlje ? Smo pripravljeni zaščititi vode, morja, drevesa, zemljo, vsako rastlino … saj veste, da se je v tem primeru potrebno odreči marsikateremu udobju ? Smo pripravljeni spoštovati ves rastlinski, mineralni in živalski svet ? Saj veste, da je vse živo. In konec koncev, koliko časa se že zavedamo, da je naša Gaja/Zemlja živ organizem ? In kaj smo naredili ? Se zavedate, da ne moremo več skrbeti samo za svoj kotiček, ampak za cel svet ? Kako lahko pričakujemo pomoč Galaktične družine, ki nam že tako dolgo časa pomaga, če sami komaj kaj naredimo ? Aramerijanci/Samorogi že od pamtiveka skrbijo za naš planet … in kaj smo mi naredili ? Če vas samo spomnim na eno najbolj črnih obdobij naše civilizacije – ubijali, zažigali smo »čarovnice in čarovnike«, ki pa so bili ljudje povezani z naravo … zeliščarji, zeliščarice, zdravilci in zdravilke, babice … moški in ženske z izjemnim znanjem o naravi, naravnih zakonitostih … moški in ženske, ki so bili povezani s Samorogi – Varuhi našega planeta.

In danes ? Po mojem prepričanju smo najbolj skupaj. Veliko nas je že umaknilo kopreno, ki nam jo je nastavila elita. Gledamo s svojimi očmi in dovolimo si čutiti s srcem. Iščemo resnico in smo zanjo pripravljeni iti tudi čez ogenj. Odpiramo se in povezujemo … zanimivo, kako vedno najdemo način (danes je to fb, jutri pa mogoče že kaj drugega, a vedno ga bomo našli). In morda prvič po dolgih desetljetjih se zavedamo, da je najprej moč v nas, v vsakem posamezniku in potem v skupnosti … nenazadnje kot ste že večkrat v tem času slišali … SKUPAJ ZMOREMO VEČ. Jaz bi še dodala: SKUPAJ ZMOREMO DLJE. Dlje od naših osebnih interesov in koristi, dlje od naše cone udobja, dlje od našega vrtička,…

Kot pravi moja draga Arameru: »Ljudje ste še tako mladi, učite se na svojih napakah a jih žal vedno znova ponavljate … le da je preobleka malce drugačna. Zgodovina je namenjena učenju, zgodovina ostaja v preteklosti … njena znanja in dejanja pa nam pomagajo v sedanjosti … a vi bi jo radi kar prepisali. Prosite nas za pomoč (Galaktično družino) a tudi, ko se trudimo in vam pomagamo skozi vaše glasnike (lightworkerje- mislim, da je to najboljši izraz), se ogrejete le za nekaj časa, potem pa spustite. Sami se zavedate kam drvite, veste, da je to enosmerna vozovnica proti uničenju, a kaj naredite ? Mi vam lahko pomagamo samo toliko, kolikor boste dovolili in kolikor boste pripravljeni stopiti skupaj na NOVO, nepredvidljivo pot. V vsakemu od vas je toliko energije, moči, toliko modrosti, da lahko vaš planet popeljete v NOVO DOBO. Tukaj smo in z vami smo. Samo stopite naprej.«

Drage duše, izkoristite ta čas, da pogledate vase. Vsi odgovori so v vas. POSLUŠAJTE TIŠINO in SLIŠALI BOSTE VESOLJE. In takrat je ni stvari, ki je ne bi mogli premakniti.

SKUPAJ ZMOREMO VEČ, SKUPAJ ZMOREMO DLJE.

Gordana Yra/Arameru Gaja