Velike Ciganke – tečaj vedeževanja iz ciganskih kart

To je tečaj za vse, ki imate voljo in željo, da bi se naučili umetnosti vedeževanja iz Ciganskega oraklja – jaz jim ljubkovalno pravim VELIKE CIGANKE.

Zakaj jih tako imenujem ?

VELIKE CIGANKE sestavlja 52 kart. Slike na kartah so reprodukcije iz daljnega leta 1800, njihova simbolika je močna, vsakdanja in uporabna še danes. Velike Ciganke so s svojimi slikami in nedvoumno določenimi osebnimi kartami, primerne tako za začetnike kot tudi za tiste, ki se z njimi ukvarjajo profesionalno. Ravno zaradi večjega števila kart (navadne Ciganke imajo 36 kart – glej GIOCONDINE: tečaj vedeževanja iz ciganskih kartje napovedovanje dogodkov, bolj natančno.

Seveda pa nam vedeževanje, pogled v prihodnost … ne bo spremenilo usode. Problemi se ne bodo rešili sami; v življenju ne bomo naenkrat imeli dovolj denarja; ljudje okrog nas ne bodo samo ljubeči in razumevajoči … Vedeževanje nam ponuja možne rešitve, opozorila, smernice, kazalce na poti, za uresničitev pa je potrebno delovanje …

Morda pa tudi vi v sebi skrivate nadnaravne lastnosti videnja in gledanja v prihodnost? Morda je potrebno vašo intuicijo spodbuditi, jo enostavno aktivirati. Potem je to vsekakor tečaj za vas.

Program tečaja:

  • Kako skrbimo za karte: energijsko čiščenje kart, polnjenje kart, blagoslovljanje kart,…
  • Priprava na delo s kartami.
  • Etični kodeks
  • Spoznavanje kart (opis posamezne karte, njene značilnosti, zdravstveni pogled, časovni pogled karte,…)
  • Različne postavitve kart.

Tečaj traja 30 ur in sicer 6 krat po 5 ur.

V ceno tečaja je vštet tudi set kart, ki ga prejmete na tečaju.

Cena tečaja je 555 eur.

Termini:

Individualna možnost tečaja – cena 720 eur; tečaj je možno izvesti od ponedeljka do petka, za časovno izvedbo, pa se dogovorimo.

Prijava: