Tečaj KRISTALNE ENERGIJSKE MASAŽE in KRISTALNE REFLEKSOTERAPIJE

1. del : 24. in 25.10.2020 od 10.00 do 18:00 ure

2. del : 21. in 22.11.2020 od 10.00 do 18:00 ure

3. del : 5. in 6.12.2020 od 10.00 do 18:00 ure

Lokacija Ljubljana.

Kristalne energijske masaže in kristalna refleksoterapija (najboljše rezultate dobimo, če ju uporabljamo skupaj) učinkovito pomagajo pri odpravljanju številnih težav kot npr. težave z očmi, težave z ušesi, glavoboli, različne bolečine (vrat, hrbet, mišice, …), težavah s kožo, težavah s krvnim obtokom, težavah v predelu prsnega koša, prebavnih težavah, menstruacijskih težavah, pomanjkanju energije, prenapetosti in stresu, depresiji, čiščenju in uravnoteženju naših energijskih teles,  …

Še boljše rezultate pa dobimo, če ti dve tehniki kombiniramo s klasično kristaloterapijo.

Pri kristalni energijski masaži in kristalni refleksoterapiji združimo pozitivne učinke masaže in refleksoterapije na eni strani in globoke učinke, ki jih imajo kristali na vzrok težav na energijskem nivoju na drugi strani. Na ta način učinkoviteje lajšamo marsikatero težavo, saj delujemo tako na fizičnem nivoju (masaža, refleksoterapija) kot tudi na energijskem, kjer s pomočjo ustreznih kristalov odstranimo morebitne blokade in ponovno vzpostavimo energijsko ravnovesje. Namen takega tretmaja ni samo kratkotrajno olajšanje temveč tudi to, da se določena težava trajno oz. vsaj dolgoročno odpravi.

Komu je tečaj namenjen ?

Tečaj je namenjen vsem, ki že imate svojo dejavnost in bi vam ta dopolnitev prinesla dodano vrednost. Prav tako je namenjen vsem tistim, ki bi bili radi samozaposleni in ste šele na začetku samostojne poti.

Ta tečaj priporočam vsem, ki ste že na področju energijskih masaž, energijskega zdraviteljstva in si želite svoje znanje še dodatno nadgraditi oziroma razširiti obstoječo ponudbo.

Tečaj je razdeljen v 2 modula:

 1. modul – Kristalna energijska masaža telesa in obraza:

 • pregled posameznih tehnik kristalne energijske masaže
 • opis različnih tehnik kristalne energijske masaže
 • priprava različnih masažnih olj
 • pregled kristalov, ki jih uporabljamo pri kristalnih energijskih masažah:
  • pregled različnih oblik kristalov, ki jih uporabljamo pri kristalnih energijskih masažah
  • izbor ustreznega kristala (glede na izbrano kristalno energijsko masažo)
 • praktično delo

Prvi modul traja 4 dni (2 vikenda). Tečaj je intenziven, praktično usmerjen. Na tečaju boste prejeli ustrezno gradivo. Po opravljenem prvem modulu boste usposobljeni za samostojno izvajanje kristalnih energijskih masaž. Kristali se povezujejo z auro in čakrami, zato so rezultati po energijski kristalni masaži izjemni: dobro počutje, olajšanje raznovrstnih bolečin, olajšanje težav s prebavo, pomoč pri menstruacijskih težavah, krepitev imunskega sistema, olajšanje težav s plodnostjo, ustvarjanje harmonije v telesu, krepitev energije v telesu, …… in še bi lahko našetavala.

 2. modul – Kristalna refleksoterapija:

 • opis posameznih kristalov glede na težavo
 • pregled posameznih refleksnih področij na telesu
 • pregled različnih načinov kako določimo težavo
 • kako lajšamo/odpravljamo težave
 • praktično delo

Drugi modul traja 2 dni (1 vikend). Tudi na tem modulu boste prejeli ustrezno gradivo. Po opravljenem drugem modulu boste usposobljeni za samostojno izvajanje kristalne refleksoterapije. Usposobljeni boste zaznati in odpraviti morebitne energijske blokade, energijska neravnovesja, probleme s spanjem, glavobole, težave z želodcem, probleme s koncentracijo…

Po vsakem modulu bomo v Notranji Svetlobi organizirali srečanje, na katerem boste lahko tečajniki, ki si tega želite, v praksi osvežili pridobljena znanja iz opravljenega modula. 

Po opravljenih obeh modulih udeleženec pridobi certifikat in naziv kristalnega energijskega maserja in kristalnega refleksoterapevta.

Tečaj izvajava Gordana Yra in Andrej Lesjak, kristaloterapevta

Termini :

Prispevek : 750 € za tečaj oz. 250 € za posamezen vikend.

Prijava:

Comments are closed.