Tečaj KRISTALNE ENERGIJSKE MASAŽE in KRISTALNE REFLEKSOTERAPIJE

Termini :

 

Kristalne energijske masaže in kristalna refleksoterapija (najboljše rezultate dobimo, če ju uporabljamo skupaj) učinkovito pomagajo pri odpravljanju številnih težav kot npr. težave z očmi,  z ušesi, glavoboli, različne bolečine (vrat, hrbet, mišice, …), težave s kožo, s krvnim obtokom, v predelu prsnega koša, prebavne in menstruacijske težave, pri pomanjkanju energije, pri prenapetosti in stresu, depresiji, čiščenju in uravnoteženju naših energijskih teles,  …

Še boljše rezultate pa dobimo, če ti dve tehniki kombiniramo s klasično kristaloterapijo (Kristalna šola).

Pri kristalni energijski masaži in kristalni refleksoterapiji združimo pozitivne učinke masaže in refleksoterapije na eni strani in globoke učinke, ki jih imajo kristali na vzrok težav na energijskem nivoju na drugi strani. Na ta način učinkoviteje lajšamo marsikatero težavo, saj delujemo tako na fizičnem nivoju (masaža, refleksoterapija) kot tudi na energijskem, kjer s pomočjo ustreznih kristalov odstranimo morebitne blokade in ponovno vzpostavimo energijsko ravnovesje. Namen takega tretmaja ni samo kratkotrajno olajšanje temveč tudi to, da se določena težava trajno oz. vsaj dolgoročno odpravi.

 

Komu je tečaj namenjen ?

Tečaj je namenjen vsem, ki že imate svojo dejavnost in bi vam ta dopolnitev prinesla dodano vrednost. Prav tako je namenjen vsem tistim, ki bi bili radi samozaposleni in ste šele na začetku samostojne poti.

Ta tečaj priporočam vsem, ki že delate na področju energijskih masaž, energijskega zdraviteljstva in si želite svoje znanje še dodatno nadgraditi oziroma razširiti obstoječo ponudbo.

Tečaj je razdeljen v 2 modula:

 1. modul – Kristalna energijska masaža telesa in obraza:

 • pregled posameznih tehnik kristalne energijske masaže
 • opis različnih tehnik kristalne energijske masaže
 • priprava različnih masažnih olj
 • pregled kristalov, ki jih uporabljamo pri kristalnih energijskih masažah:
  • pregled različnih oblik kristalov, ki jih uporabljamo pri kristalnih energijskih masažah
  • izbor ustreznega kristala (glede na izbrano kristalno energijsko masažo)
 • praktično delo

Tečaj je intenziven, praktično usmerjen.  Kristali se povezujejo z auro in čakrami, zato so rezultati po energijski kristalni masaži izjemni: dobro počutje, olajšanje raznovrstnih bolečin, olajšanje težav s prebavo, pomoč pri menstruacijskih težavah, krepitev imunskega sistema, olajšanje težav s plodnostjo, ustvarjanje harmonije v telesu, krepitev energije v telesu, …… in še bi lahko našetavala.

 2. modul – Kristalna refleksoterapija:

 • opis posameznih kristalov glede na težavo
 • pregled posameznih refleksnih področij na telesu
 • pregled različnih načinov kako določimo težavo
 • kako lajšamo/odpravljamo težave
 • praktično delo

Po opravljenem drugem modulu boste usposobljeni za samostojno izvajanje kristalne refleksoterapije. Usposobljeni boste zaznati in odpraviti morebitne energijske blokade, energijska neravnovesja, probleme s spanjem, glavobole, težave z želodcem, probleme s koncentracijo…

Na tečaju prejmete tudi bogato gradivo, ki vam je v pomoč pri praktičnem vsakdanjem delu. Po opravljenem tečaju boste usposobljeni za samostojno izvajanje kristalnih energijskih masaž in kristalne refleksoterapije.

Po opravljenih obeh modulih udeleženec pridobi certifikat (potrdilo o udeležbi).

Tečaj izvajava Gordana Yra in Andrej Lesjak, kristaloterapevta

Tečaj bo potekal 4 vikende (sobota-nedelja).

Prispevek : 1200 € za tečaj plačan v enkratnem znesku pred pričetkom tečaja.

Možnost plačila v štirih obrokih – 333 eur/vikend.

Prijava: