Energija Samorogov – Varuhi Življenja

energija samorogovJe sklop tečajev namenjen vsem, ki ste resnično pripravljeni delati na svoji osebnostni rasti; ki bi radi dopolnili svoja znanja in ste pripravljeni na spremembe v svojem življenju.

Kako je nastal program tečajev  Energija Samorogov – Varuhi Življenja ?

Ko sem bila s strani Samorogov inicirana v njihovo energijo … ko je Energija Samorogov napolnila vsako celico mojega telesa … takrat sem spoznala energijo brezpogojne ljubezni. To je njihova energija … čista, močna a hkrati nežna. Je ena najmočnejših energij v vesolju. Njihova energija je Energija Starodavnih – energija Varuhov Življenja na vseh dimenzijah, na vseh planetih, v vseh galaksijah, v vseh časovnih obdobjih,…

Program je nastal po informacijah, slikah, kodah, tehnikah za multidimenzionalno potovanje, … ki sem jih prejela s strani mojih Samorogovih vodnikov. Prejete informacije sva z možem preverila v praksi, po potrebi prilagodila in pripravila tečaj, kot je sedaj na razpolago vam, drage duše.

Komu je namenjen program Energija Samorogov – Varuhi Življenja?

Namenjen je vsem, ki si v resnici želite biti Varuhi Življenja – rastlinskega, živalskega sveta, voda, kristalov,…

Program je namenjen vsem:

  • ki ste pripravljeni vstopiti v “širši” svet, kjer sta prostor in čas popolnoma drugačna kot smo jih navajeni in želite biti povezani v energijsko mrežo galaksije (vesolja);
  • ki ste pripravljeni delati in posledično tudi osebnostni rasti;
  • ki bi radi dopolnili in poglobili svoja znanja in zavedanje in nenazadnje vsem vam, ki bi radi postali kreatorji lastnega življenja.

Program ima močno inicijacijsko energijo. Na vsakem tečaju prejmete inicijacije, ki dvignejo vaš energijski nivo in aktivirajo procese, ki vas popeljejo na višji nivo zavedanja. Ta program toplo priporočam tistim, ki ste pripravljeni na velike spremembe v vašem življenju in si jih tudi želite.

Vsi procesi, ki se vam bodo na tečaju aktivirali, so tisti, ki jih potrebujete za svojo rast in duhovno osvoboditev. Posledica teh procesov pa bo ta, da boste stopali po poti svojega poslanstva.

Delo na tečajih je intenzivno, zato so skupine majhne (inicijacije se delajo individualno,…).

Sklop 3-eh tečajev Energija Samorogov – Varuhi Življenja:

Posamezni tečaj je v čim večji meri zaključena celota, tako, da lahko tečajnik opravi eno, dve ali vse tri stopnje, odvisno od interesa tečajnika. Hkrati pa je snov na tečajih razporejena tako, da so znanja, ki jih dobite na tečaju predpogoj za naslednjo stopnjo.

Znanja, ki jih pridobite na posamezni delavnici lahko pričnete takoj uporabljati.

Tisti, ki bi radi o Samorogih izvedeli še kaj več, pa kliknite na spodnjo povezavo:

Kdo so Samorogi ?

Comments are closed.