Astro numerološki vpogled v energije leta 2024 po posameznih znamenjih

Oven:

V letu 2024 se bodo ukvarjali predvsem z odnosi.

Ljubezen: Tudi v tem letu bo za vas zelo pomembno področje odnosov. Najprej partnerski odnosi, potem tudi poslovni in prijateljski. Spomladi in jeseni bo čas za reševanje težav ali utrjevanje zadev.

Zdravje: Sicer se ne ukvarjate prav veliko s svojim zdravjem, ker ste prepričani, da je vse v redu. V glavnem tudi je, čeprav boste v tem letu bolj psihično utrujeni in napeti. Zato poiščite poti k sproščanju.

Kariera: Na poslovnem področju je možna prekinitev nekega posla ali projekta. Niti se ne boste dovolj potrudili, da bi ta posel ali projekt obdržali. Zdelo se vam bo, da ste naredili vse kar lahko in potrebujete nekaj novega. Že kmalu po novem letu naredite prve korake k novemu poslu.

Finance: Običajno se polnijo vaše finance iz več virov. Do konca maja boste pri tem uspešni, potem se boste pa morali bolj potruditi za kakšen finančni dodatek. Mogoče ne boste možnost za dodaten zaslužek dobili kaj kmalu. Ta čas izkoristite za razmislek kako naprej.

Rojeni v marcu bodo pod vibracijami števila 2. Vodila vas bodo čustva, kar lahko uporabite za uresničitev najbolj skritih želja. Rojeni v aprilu bodo pod vibracijami števila 3. Imeli boste podporo v zvezdah, izkoristite to leto za mnoge stvari, ki jih niste v prejšnjih obdobjih dokončali.

Bik:

V letu 2024 se naj pazijo stresa, zaradi vseh teh sprememb, ki se bodo dogajale v njihovem življenju.

Ljubezen: Pod vplivom Urana se ne boste toliko ukvarjali z odnosi, bolj boste obremenjeni na drugih področjih. Želeli si boste več svobode in uživali v tem, da lahko počnete tudi na ljubezenskem področju kar želite.

Zdravje: Največ škode na zdravju vam lahko naredi stres, ki se bo izražal tako v fizični obliki kot so boleče grlo, povišana vročina, lahko se poškodujete in podobno. Paziti se boste morali, da ne pretiravate z dobrotami, ki redijo in lahko prinesejo še več drugih težav.

Kariera: Mnogim med vami rojenim v tem znamenju se nakazuje pestro dogajanje na poslovnem področju. Zlasti spomladi ali jeseni. Razlogi so lahko v reorganizaciji, v zaključevanju nekaterih projektov, vse to se bo poznalo v odnosih s sodelavci in razpoloženju pri delu.

Finance: Na tem področju vam kljub vsem pretresom na poslovnem področju ne bo šlo tako slabo. Pojavljale se bodo možnosti za dodaten zaslužek, zlasti v drugem delu leta. Lahko tudi, da boste med tistimi srečneži, ki bodo napredovali v poslu in s tem pridobili višji dohodek.

Rojeni v aprilu bodo pod vibracijami št. 3, ki vas bolj odpira k zadovoljitvi vaše radovednosti in k družbenemu življenju. Rojeni v maju bodo imeli podporo v številu 4, ki podpira njihovo stabilnost in praktičnost.

 Dvojček:

Jupiter vstopi v njihovo znamenje konec maja, zato naj bi jim bilo to leto naklonjeno.

Ljubezen: V tem letu bo na tem področju kar živahno. Pri vezanih bo to bolj v obliki preizkušanj svoje privlačnosti in spogledovanj. Nevezani pa bodo pripravljeni in odprti za nekaj več. To področje bo zlasti aktivno spomladi in jeseni.

Zdravje vam bo kar služilo, še bolje bo od meseca maja naprej. Proti koncu leta se lahko pojavijo zdravstvene nevšečnosti iz preteklosti. Občutljivejši bo tudi vaš imunski sistem.

Kariera: Že od začetka leta vas čaka več dela in tudi stresa na tem področju. Zdelo se vam bo, da se vam delo kar kopiči in da ga ne obvladujete. Saturn vam bo pomagal, da se zberete in naredite red. Izkoristite mesece do spomladi, da očistite zaostanke pri delu.

Finance: Vaše finančno stanje bo razmeroma stabilno. Aprila boste dobili ponudbo za neko finančno vlaganje, zdelo se bo dokaj privlačno pa vseeno dobro premislite. Naredite si finančni načrt, ki se ga strogo držite, kajti Jupiter vas bo od konca pomladi zavajal k nakupom stvari.

Rojeni v mesecu maju bodo pod vibracijami števila 4, postavljalo jim bo meje in jih vabilo k dokončanju začetega. Rojene v juniju pa bo podpiralo število 5, ki še bolj širi njihova obzorja in radovednost.

Rak:

V letu 2024 nekatere med njimi čaka selitev in iskanje novega bivališča.

Ljubezen: Če ste imeli v preteklosti težave v ljubezni, se le-te v tem letu omilijo, ne boste več čutili takega pritiska in lažje zadihate. Nekaj več težav se lahko pojavi od sredine januarja, z dobro komunikacijo in prijaznostjo to rešite in v mesecih, ki sledijo, se vam bo zdelo, da se s partnerjem razumete veliko bolje.

Zdravje: Na področju zdravja ni videti večjih težav. Ponavljajo se le občasne težave na delih telesa, s katerimi se ubadate že nekaj časa. Skrbite le za redne preglede, predvsem pa poskrbite za psihično moč.

Kariera: Neke spremembe pri delu, na delovnem mestu, v karieri se kažejo od aprila naprej. Lahko, da boste morali sprejeti nove naloge ali boste premeščeni na drugo delo. Nekaterim pa se obeta sprememba poti v karieri. Umirite se, globoko dihajte, pustite času čas, kajti na koncu boste zadovoljni le vi.

Finance: Že od konca januarja se lahko zgodijo spremembe v denarnici. Odvisno od vaše situacije. Če ste še vedno zaposleni bodo takrat storjeni prvi koraki na boljše ali slabše. Sami boste morali poskrbeti zase, zato pazite pri nakupih in vlaganjih denarja.

Rojeni v juniju bodo pod vibracijami števila 5, ki jim pomaga k odprtosti in komunikaciji, kar jim bo pomagalo pri iskanju morebitne nove službe. Rojene v juliju pa podpira število 6. Več bodo hrepeneli po stabilnosti v partnerskem odnosu in po pozornosti.

Lev:

V letu 2024 bo v ospredju posel, junija pa tudi na tem področju lahko pride do nepričakovanih težav.

Ljubezen: Že od začetka leta na tem področju, zlasti pri vezanih potekajo pogovori in razčiščevanja. Vzrok bo nekontrolirano zapravljanje denarja. Proti koncu januarja se zadeve umirijo. Nevezani pa še vedno iščejo osebo po svoji meri, jeseni se odpirajo možnosti za kakšno romanco, ki bodo bolj kot ne, kratkotrajne.

Zdravje: Na trenutke oziroma dneve in tedne se boste počutili slabo. Vzrok bo lahko zaradi težav v partnerstvu ali na poslu, zato bo stres glavni dejavnik vašega slabega počutja. Na trenutke bo to šlo tako daleč, da boste morali poiskati pomoč.

Kariera: Zdi se, da je poslovno področje v tem letu pri vas razdeljeno na dva dela. Do konca maja je pred vami še dokaj uspešno obdobje z možnostjo nekaj sprememb. Potem pa sledi malo manj prijetno obdobje. Več se boste morali potruditi, kar bo od vas zahtevalo več energije.

Finance: Že v preteklosti ste preveč zapravljali, zato boste morali v tem letu bolj paziti na finance. Izogibajte se večjim investicijam, varčujte in ne posojajte denarja.

Rojeni v juliju bodo pod vibracijami števila 6, ki jih podpira pri skrbi za dom in družino ter skladnost in uravnoteženost na čustvenem področju. Rojeni v avgustu bodo pod vibracijami števila 7, ki jim daje moč pri odločitvi za samostojno delovanje n.pr. pri poslu.

 Devica:

Prihajajoče leto za njih ne bo prav lahko, nekaj več težav bo v ljubezni, občasno tudi pri financah.

Ljubezen: Začetek leta na tem področju prinaša težke pogovore, da se proti koncu meseca zadeve umirijo. Za samske pa bo že začetek leta prijeten, kljub vsemu boste bolj kot ne vztrajali pri romanci.

Zdravje: Zaželeli si boste potovanje, ki bo na vas imelo terapevtski učinek. Sicer pa bodite v tem letu bolj pozorni na zdravje in se redno pregledujte.

Kariera: Na področju kariere se vam nove možnosti odpirajo od junija naprej. To bo lahko v obliki napredovanja, sprememba zaposlitve, lahko tudi sodelovanje s tujino. Če boste imeli priložnost za samostojno delovanje bo za vas še najbolje.

Finance: s financami boste v tem letu kar zaposleni. Mrki v tem letu pri vas vplivajo na to področje. Če boste dovolj pozorni in skrbni ne bo težav. Ne tvegajte po nepotrebnem z raznimi vlaganji.

Rojeni v avgustu bodo pod vibracijami števila 7, ki jih spodbuja in vabi k spremembam. Rojeni v septembru pa bodo pod vibracijami števila 8, ki jih podpira v finančnih odločitvah ter pri odločitvi za samostojno poslovno pot.

Tehtnica:

V letu 2024 se vam bo veliko dogajalo, zlasti spomladi in jeseni.

Ljubezen: Kot kaže se bo na tem področju veliko dogajalo, od kratkih romanc do resnih zvez, odvisno v kakšnem položaju ste, vezani ali nevezani. Samski si bodo želeli resno zvezo.

Zdravje: Mrki vplivajo tudi na vaše počutje. Občutljivi in ranljivi boste ter hitro pod vplivom dogodkov v svoji bližini. Sproščajte se, meditirajte, globoko dihajte, da odpravite ali ublažite stres ter občutke tesnobe.

Kariera: Zdelo se vam bo, da imate ogromno dela in da nikakor ne pridete na zeleno vejo. Pazite se napak pri delu zaradi stresa ali malomarnosti. V tem letu ne iščite novo zaposlitev, posvečajte se trenutni in počakajte na ugodnejši trenutek.

Finance: Prvi del leta vam bo še naklonjen za razna tveganja ali vlaganja. Pa ne glede nato imeli boste reden prihodek od zaposlitve, čeprav boste velikokrat pomislili, da bi lahko zaslužili še več. Držite se tega kar imate in ne posojajte denarja.

Rojeni v septembru bodo pod vibracijami števila 8, ki vam daje moč v težkih trenutkih in vas podpira pri varčevanju. Rojeni v oktobru bodo pod vibracijami števila 9, ki jih podpira pri odločitvi za kakšno potovanje v tujino.

Škorpijon:

V letu 2024 bodo v ospredju odnosi.

Ljubezen: Na tem področju vam pravzaprav ne bo dolgčas, dogajale se bodo stvari. Čeprav mogoče le ne bo vse tako kot bi si želeli. Nevezanim se bo zdelo, da nikakor ne uspejo spoznati oseb, ki bi jim odgovarjala. Vezani pa bodo morali urejati določene stvari.

Zdravje: Ker boste bolj črnogledi in nemirni, se boste počutili nezadovoljno ter pod stresom. To se bo zlasti poznalo spomladi, takrat boste morali tudi rešiti zdravstveno težavo, ki jo že nekaj časa nosite s seboj.

Kariera: Zgodile se bodo neke spremembe na delovnem mestu. To je lahko premestitev na drugo delovno mesto ali kaj podobnega. V začetku boste kar nejevoljni, da boste sčasoma spoznali, da je bilo to koristno za vas. Ne bo pa v tem letu kakšnega večjega premika v karieri.

Finance: Vaš zaslužek je kar stabilen. Od junija naprej boste lahko še kaj dodali k svojim financam, če boste znali pametno vlagati denar. Naj vas to ne zavede, da boste začeli nekontrolirano zapravljati.

Rojeni v oktobru bodo pod vibracijami števila 9, ki jih lahko zavede pri ravnanju z denarjem. Rojeni v novembru bodo pod vibracijami števila 10 kolo sreče, ki jih podpira na vseh področjih.

Strelec:

V letu 2024 bosta v ospredju partnerstvo in posel.

Ljubezen: Na tem področju bo kar nekaj dinamike in dogajanj. Samski lahko zaključijo eno zvezo, da začnejo drugo. Vezani pa se odločajo za naslednji korak zaroko ali poroko.

Zdravje: Zdravje vam bo dobro služilo. Imeli boste veliko energije in se trudili biti čim bolj aktivni. Pa vseeno bodite pozorni, da se vam ne zgodi kakšna poškodba.

Kariera: Lahko rečemo, da kariera v tem letu ne bo v prvem planu. Na področju vsakdanjega dela pa se kaže izboljšanje delovnih odnosov. Vaše delo bo opaženo s strani vodilnih in lahko dobite nove, zahtevnejše naloge.

Finance: Dogajale se bodo neke spremembe na tem področju. Sicer kaže na stabilen prihodek, ki ga lahko oplemenitite z dodatnim plačanim delom ali kakšnim novim projektom.

Rojeni v novembru bodo pod vibracijami števila 1, ki jih podpira pri spremembah ali novih začetkih. Rojenim v decembru število 2 pomaga pri projektih vezanih na finance.

Kozorog:

V letu 2024 bo v ospredju ljubezen.

Ljubezen: V tem letu bo kar nekaj priložnosti, nasproti vam pridejo številne simpatije, do poletja se lahko razvije tudi kakšna stabilnejša zveza. Pred vezanimi pa je v tem letu harmonično in stabilno leto.

Zdravje: Kot kaže vam bo zdravje kar služilo. Ne kaže na kakšne večje izzive na tem področju. V drugi polovici leta se boste sicer počutili bolje kot v prvi polovici. Pa ne glede nato ne pozabite na redno gibanje.

Kariera: Na poslovnem področju pa vas čaka nekaj sprememb, lahko tudi zamenjava službe, premestitev na drugo delovno mesto, napredovanje. Zdi se, da boste to sprejeli kot nekaj vsakdanjega, umirjeno in realno.

Finance: V tem letu boste vseeno morali malo bolj popaziti na svoje finance in način trošenja. Malo manj metanja denarja čez ramo in nekontrolirano, čeprav se zdi, da se to vam naj ne bi dogajalo.

Rojeni v decembru bodo pod vibracijami števila 2, ki jih dela malo bolj občutljive in jim pomaga pri financah, da se znajo ustaviti, ko je treba. Rojeni v januarju pod vplivom števila 9 postanejo bolj zasanjani.

Vodnar:

V naslednjih letih jih čaka kar nekaj preobrazb in sprememb.

Ljubezen: Za nekatere postajate še bolj privlačni in zanimivi, ker vam bo Pluton dajal neko posebno, nekoliko drugačnejšo noto kot doslej. Magnetično privlačni boste. V tem letu in naslednjih nekoliko omilite svojo držo in željo po svobodi. Veseli boste družbe partnerja, nevezani pa takega šele spoznajo.

Zdravje: Pazite na svoje zdravje, ki bo na trenutke zelo občutljivo. Redno hodite na preglede, ker boste imeli tudi bolj psihično naporne dneve si privoščite psihoterapevta, ki vam lahko pomaga k predelavi tem, ki vas bremenijo.

Kariera: Mnogim se pri poslu obetajo spremembe, zlasti če sodelujete s tujino. Ker se bodo nekaterim spremenile vrednote, se bodo odločali za spremembo posla, službe. Bolj bodo prisluhnili svojemu telesu in duši ter se manj gnali za položaje v službi. Čeprav težko prenašate avtoritete, boste na trenutke to morali storiti.

Finance: Kar malo boste morali popaziti na svoje finance, predvsem premislite za kaj preveč zapravljate denar.

Rojeni v januarju bodo vibracijami števila 9, ki prebuja njihovo intuicijo. Rojeni v februarju pa vibracije števila 10 ali kolesa sreče.

Ribi:

V letu 2024 se bodo ob podpori Saturna počutili bolj močno in stabilno.

Ljubezen: Kar nekako se vam bo zdelo, da ste zadovoljni s tem kar imate in kako živite. Za vezane to pomeni, da lahko le še bolj utrdijo svojo zvezo, nevezani pa nekako ne boste zainteresirani za iskanje nove ljubezni. Zdelo se vam, da imate preveč dela na drugih področjih, ki jih želite zaključiti prej, preden vstopite v novo zvezo.

Zdravje: Saturn nekoliko zmanjšuje optimizem in voljo do življenja ter vitalnost. Na trenutke se vam bo zdelo, da ste utrujeni, ker nosite preveliko težo na svojem hrbtu. Neptun, ki se ravno tako nahaja v vašem znamenju pa povečuje možnost alergij, okužb in zastrupitev s hrano.

Kariera: Nekateri bodo razmišljali o zamenjavi službe ali spremembi delovnega mesta. Najbolj zadovoljni bodo tisti, ki lahko delajo od doma.

Finance: To področje ne bo ravno stabilno. Mogoče izgubite kakšen dodaten vir dohodka. Beležite si odhodke, da vidite, za kaj zapravljate preveč denarja. Ko se odločite in vzamete v roke, znate biti na tem področju zelo dobri in ste sposobni kmalu spraviti svoje finance v red.

 

Stella Marya, astrologinja in numerologinja